Καταπολεμήστε άμεσα την ακμή με μέντα!

Βιβή Αγγελάκη
Καταπολεμήστε άμεσα την ακμή με μέντα!

Μια απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδος που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ακμή! 


Η ακμή δεν κοιτά πρόσωπο, φύλο και ηλικία!Μαύρα στίγματα, σπυράκια και έντονα σημάδια μπορούν να δυσκολέψουν τη ζωή μας! Δεν είναι λίγοι οι φυσικοί τρόποι που πολλές φορές σας προτείνουμε για να την καταπολεμήσουμε!

Τι θα λέγατε αυτή τη φορά να δοκιμάσετε μια συνταγή που έχει ως κύριο συστατικό τους τη μέντα και είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα σας απαλλάξει από τα ενοχλητικά σπυράκια;

Η μέντα λειτουργεί ως ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες που έχει αντισηπτική δράση, ελέγχει τη λιπαρότητα του δέρματος και καταπολεμά τις κοκκινίλες του δέρματος. Προμηθευτείτε λοιπόν, φύλλα μέντας και ξεκινήστε!

Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με νερό και στεγνώστε το. Αφού ξεχωρίσετε τα φύλλα μέντας (περίπου 50) τα πλένετε με προσοχή. Στη συνέχεια, πολτοποιήστε τα, χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ ή ένα γουδί (αν χρειαστεί προσθέστε 1 κουταλιά νερό) μέχρι να δημιουργηθεί ένα είδος αλοιφής .Με τη βοήθεια μιας μπατονέτας απλώσετε το μείγμα στο πρόσωπό σας (πάνω στην περιοχή που θέλετε) και αφήστε το για 15 λεπτάκια να δράσει. Στο τέλος, μη σκουπίσετε το πρόσωπό σας με πετσέτα αλλά ξεπλύνετε πολύ καλά με κρύο νερό. Θα δείτε να μειώνονται αισθητά τα σημαδάκια της ακμής πολύ σύντομα!

Το μείγμα που περίσσεψε μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα πλαστικό βαζάκι και να το διατηρήσετε στο ψυγείο για την επόμενη φορά που τα σπυράκια θα κάνουν την επίθεσή τους!

Μπορείτε να επαναλάβετε δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα.

Θα παρατηρήσετε ότι τα σπυράκια σας θα υποχωρήσουν πιο γρήγορα απ' ότι φανταζόσασταν!

Διαβάστε ακόμη:

Πρήξιμο κάτω από τα μάτια; Η λύση είναι απλή και... σπιτική!

Κάντο μόνη σου: 4 εύκολοι τρόποι για να λευκάνεις τα νύχια σου στη στιγμή!

DPG Network