Σπιτική συνταγή με μπανάνα για τις κατεστραμμένες άκρες σου!

Βιβή Αγγελάκη
Σπιτική συνταγή με μπανάνα για τις κατεστραμμένες άκρες σου!

Δοκίμασέ την!

Αν βαρεθήκατε να βλέπετε τα μαλλιά σας αφυδατωμένα, θαμπά και με άκρες κατεστραμμένες από τη χρήση χημικών ή την καθημερινή χρήση με πιστολάκι, σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό, σπιτικό και φυσικό!

Βρήκαμε μια εύκολη μάσκα επανόρθωσης με τρία απλά υλικά για τα μαλλιά σας και μόνο!
Θα χρειαστείτε μόνο μια μπανάνα, ένα αβοκάντο και μια κουταλιά της σούπας λάδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο, λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο.


Η προετοιμασία εύκολη, γρήγορη και απλή!

Βάλτε τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Έπειτα απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 20-30 λεπτά. Αν θέλετε μπορείτε να τυλίξετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα ή να χρησιμοποιήσετε ένα σκουφάκι. Στο τέλος ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό.

Μπορείτε να εφαρμόζετε τη μάσκα 2 με 3φορές την εβδομάδα και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!


Οι μπανάνες δεν είναι μόνο νόστιμες αλλά και χρήσιμες στο δέρμα μας και τα μαλλιά μας! Περιέχουν μεταξύ άλλων το απαραίτητο αμινοξύ που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της τρίχας και κάλιο που βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν μια ισορροπία στο pH τους! Ακόμη, προστατεύουν την ελαστικότητα της τρίχας εμποδίζοντας την ψαλίδα και το σπάσιμο!