Μαλλιά SOS: Νικήστε το φριζάρισμα με 2 φυσικές μάσκες!

Βιβή Αγγελάκη
Μαλλιά SOS: Νικήστε το φριζάρισμα με 2 φυσικές μάσκες!

Αποκτήστε λεία, λαμπερά μαλλιά χωρίς κόπο


Αν τα μαλλιά σας έχουν τάση για φριζάρισμα ή αν τα βλέπετε αρκετά ταλαιπωρημένα, δοκιμάστε αυτές τις 2 εύκολες μάσκες που ενυδατώνουν και λειαίνουν την τρίχα. Και μην εκπλαγείτε αν τα μαλλιά σας γίνουν τόσο λεία, που δεν θα χρειαστείτε καν πιστολάκι και βούρτσα για να τα ισιώσετε!

1. Για την πρώτη συνταγή θα χρειαστείτε μόνο γάλα και νερό

Προμηθευτείτε ένα μικρό ψεκαστήρα, ειδικό για τα μαλλιά και γεμίστε τον με 1/3 γάλα και 2/3 νερό. Βιδώστε το καπάκι και ανακινήστε καλά. Ψεκάστε το μείγμα σε στεγνά μαλλιά από τη ρίζα μέχρι και τις άκρες. Αφήστε 15 λεπτά και έπειτα λουστείτε. Ξεμπερδέψτε τα μαλλιά σας και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά- θα δείτε πως θα γίνουν μεταξένια!

2.Για τη δεύτερη φυσική μάσκα θα χρειαστείτε μέλι, γάλα και φράουλες

Σε ένα μικρό μπολάκι λιώστε τρεις μεγάλες φράουλες με το πιρούνι. Στη συνέχεια προσθέστε ένα φλιτζάνι του τσαγιού γάλα και δύο κουταλιές της σούπας μέλι. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης πάστα. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας και αφήστε το για περίπου δύο ώρες. Στο τέλος λουστείτε και ξεβγάλετε με σχετικά κρύο νερό. Ξεμπερδέψτε τα μαλλιά σας με μια μεγάλη χτένα και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.