Δροσίστε το δέρμα σας με μια λοσιόν από τα χεράκια σας!

Βιβή Αγγελάκη
Δροσίστε το δέρμα σας με μια λοσιόν από τα χεράκια σας!

Δοκιμάστε την!

Η τονωτική λοσιον έχει ως βάση της το νερό, αλλά περιέχει πολλά ευεργετικά συστατικά που αναζωογονούν την επιδερμίδα. Είναι σημαντικό να τη συμπεριλαμβάνετε καθημερινά, στην ολοκληρωμένη περιποίηση του δέρματός σας καθώς βοηθά να διατηρηθούν τα σωστά επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και να απορροφηθούν καλά τα προϊόντα ενυδάτωσης (κρέμες και serum).

Σας προτείνουμε λοιπόν να φτιάξετε τη δική σας τονωτική λοσιόν στο σπίτι με 3 συστατικά:


1 φλιτζάνι πράσινο τσάι σε θερμοκρασία δωματίου
1/4 φλιτζάνι εκχύλισμα αμαμελίδας
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας ή όποιο άλλο έλαιο της αρεσκείας σας


Η εκτέλεση πανεύκολη:


Τοποθετήστε 1-2 φακελάκια πράσινου τσαγιού σε ένα φλιτζάνι ή μπολ με ζεστό νερό. Αφήστε για περίπου 10 λεπτά έως ότου να κρυώσει και να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. Αφαιρέστε τα φακελάκια με τσάι, σουρώστε καλά και προσθέστε το εκχύλισμα αμαμελίδας. Ανακατέψτε και ρίξτε το μείγμα σε ένα δοχείο- μπουκαλάκι για σπρέι. Προσθέστε το αιθέριο έλαιο και ανακινήστε καλά.

Τόσο εύκολο και τόσο καλό για το δέρμα σας!

Το πράσινο τσάι έχει καταπληκτική αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, η αμαμελίδα καθαρίζει απαλά το δέρμα, και το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι επίσης αντι-φλεγμονώδες και αντισηπτικό.

Extra tip :
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράσινο τσάι με διάφορες γεύσεις (π.χ βανίλια ή γιασεμί), για ένα extra μυρωδάτο αποτέλεσμα!

Διαβάστε ακόμη:

3 απλοί τρόποι για να διατηρείτε το δέρμα σας πανέμορφο ενώ κοιμάστε!

5 χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε 5 κιλά πιο αδύνατη!