Πως να χρησιμοποιείτε σωστά το μολύβι φρυδιών για ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα!

Τι θα πρέπει να προσέξετε...

Τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φυσικά φρύδια τονίζουν τόσο τα όμορφα μάτια σας όσο και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας!

Όμως αρκετές φορές, παρόλο που αποτελούν σημαντικό μέρος του μακιγιάζ σας, πολλές τα παραμελείτε ή ακόμα χειρότερα πειραματίζεστε πάνω τους... με αποτελέσματα όχι τόσο κολακευτικά όλες τις φορές!

Για να διορθώσετε λοιπόν τις όποιες ατέλειες ή λάθη θα πρέπει να εφοδιαστείτε με το μαγικό εργαλείο που θα σας σώσει! Το μολύβι φρυδιών!

Σας επισημαίνουμε τι θα πρέπει να προσέξετε κατά την εφαρμογή του στα φρύδια σας, προκειμένου να πετύχετε ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα!

1)Επιλέξτε το σωστό χρώμα!
Ο χρυσός κανόνας που πάντοτε πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, προκειμένου να φαίνονται τα φρύδια σας φυσικά, είναι να μη χρησιμοποιείτε το μαύρο μολύβι στο γέμισμά τους! Το μαύρο μολύβι όσο και αν σας αρέσει και το αγαπάτε δεν είναι το κατάλληλο για τα φρύδια σας μιας και η σκούρα του απόχρωση αγριεύει το πρόσωπό σας ενώ παράλληλα κάνει τα φρύδια σας πολύ έντονα! Αντί αυτού λοιπόν, το μόνο που επιλέξτε ένα μολύβι σε καφέ απόχρωση και μάλιστα σε 1-2 τόνους ανοιχτότερο από το φυσικό τόνο των φρυδιών σας ή των μαλλιών σας. Αν είστε ξανθιά 1 τόνο πιο σκούρο!

2)Βρείτε τα αντιαισθητικά «κενά» ή τα λάθη!
Για αρχή καλό θα ήταν, χρησιμοποιώντας το ειδικό βουρτσάκι να χτενίσετε τις τρίχες των φρυδιών σας (με φορά προς τα πάνω) για να ελέγξετε ποιες περιοχές του φρυδιού σας έχουν «κενά» και χρειάζονται διόρθωση.

3)Προσέξτε πού το εφαρμόζετε!
Αφού εντοπίσετε τα «κενά», συμπληρώστε τα (στα σημεία δηλαδή που δεν υπάρχουν τρίχες). Φροντίστε πάντα να γεμίζετε τα σημεία που βρίσκονται μέσα στο πλαίσιο του φρυδιού σας και όχι να ζωγραφίζετε ή να σχεδιάζετε γραμμές εκτός αυτού, καθώς έτσι θα φανούν ψεύτικα.

4) Μην κάνετε απότομες κινήσεις!
Κατά την εφαρμογή του μολυβιού πάνω στα φρύδια σας προσέξτε οι κινήσεις σας να είναι απαλές και μικρές κάθε φορά. Αποφύγετε να τραβάτε μακριές ή χοντρές γραμμές κατά μήκος των φρυδιών σας ή να πιέζετε το μολύβι με δύναμη πάνω τους. Στο τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινέλο για να απλώστε το μολύβι.

Και φυσικά πάντοτε να χρησιμοποιείτε το ειδικό μολύβι φρυδιών και όχι το μολύβι ματιών!

 

Διαβάστε ακόμη:

Καθαρισμός προσώπου με μόλις 3 φυσικά υλικά!

10 tips για υγιή και ανθεκτικά νύχια!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ