Μαλλιά τέλεια όπως της Kourtney Kardashian με καστορέλαιο!

Βιβή Αγγελάκη
Μαλλιά τέλεια όπως της Kourtney Kardashian με καστορέλαιο!

Κάνε τη μάσκα μαλλιών της Kourtney και δεν θα χάσεις!

Αναμφισβήτητα, οι αδερφές Kardashian σε κάθε τους εμφάνιση τραβούν την προσοχή όλων πάνω τους! Βέβαια άλλες φορές για τις ωραίες τους εμφανίσεις κι άλλες για τις κακόγουστες και ασυνήθιστες επιλογές τους! Σε αυτό όμως που κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει είναι για τη λαμπερή επιδερμίδα τους και τα πλούσια μακριά μαλλιά τους!

Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν το μυστικό για τέλεια μαλλιά μιας από τις αδερφές Kardashian, της Kourtney και το μοιραζόμαστε μαζί σας!

Η Kourtney λοιπόν εφαρμόζει μια με δύο φορές το μήνα στα μαλλιά της μια μάσκα με αβοκάντο, μαγιονέζα, αυγό, ελαιόλαδο, καστορέλαιο και λάδι καρύδας!

Αν τώρα θέλετε και εσείς τα λαμπερά μαλλιά της Kourtney δεν έχετε παρά να κάνετε αυτή τη συνταγή!

Θα χρειαστείτε:
1 αβοκάντο
1 αυγό
2 περίπου κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο
2 κουταλιές λάδι καρύδας

Αφού καθαρίσετε το αβοκάντο, κόψτε το σε μικρά κομμάτια και τοποθετήστε το σε ένα μπλέντερ. Προσθέστε τις δύο κουταλιές μαγιονέζα, το αυγό και 2 κουταλιές από ελαιόλαδο, καστορέλαιο και λάδι καρύδας αντίστοιχα. Ανακατέψτε τα όλα μαζί για περίπου 1 λεπτό μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο -παχύρρευστο περίπου- μείγμα.

Πριν εφαρμόσετε στα μαλλιά σας καλό είναι να τα έχετε βρέξει με χλιαρό νερό για να ανοίξουν τόσο οι πόροι στο τριχωτό της κεφαλής σας, όσο και τα λέπια της τρίχας. Απλώστε τη μάσκα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας (από τη ρίζα μέχρι και τις άκρες) και χτενίστε τα με απαλές κινήσεις ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα. Καλό είναι να κάνετε μασάζ για τουλάχιστον 5 λεπτά στο κεφάλι σας προκειμένου να απορροφηθεί πιο γρήγορα η μάσκα. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια καθαρή πετσέτα ή βάλτε ένα πλαστικό σκουφάκι μπάνιου και αφήστε τη μάσκα να δράσει για περίπου 30-40 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε τη μάσκα με κρύο νερό ώστε να κλείσουν τα λέπια της τρίχας και να "κλειδώσουν" την ενυδάτωση.

Το καστορέλαιο είναι ένα πρώτης τάξης προϊόν ενυδάτωσης για τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Από τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών προβλημάτων τις τρίχας, συμπεριλαμβανομένου και της τριχόπτωσης,της ψαλίδας, των αφυδατωμένων μαλλιών, ακόμη και του φριζαρίσματος. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες απαραίτητες για υγιή και δυνατά μαλλιά, προσδίδοντάς τους- σε συνδυασμό και με τα άλλα συστατικά- μια γυαλάδα και έντονη λάμψη!

Όμορφα λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά όπως της Kourtney Kardashian! Τώρα μπορείτε και εσείς!

Διαβάστε ακόμη:

Πως να χρησιμοποιείτε σωστά το μολύβι φρυδιών για ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα!

Βελούδινα χείλη με 2 μόνο υλικά!