Το πιο τέλειο tip για να ξυπνήσετε με χαλαρά waves στα μαλλιά σας!

Βιβή Αγγελάκη
Το πιο τέλειο tip για να ξυπνήσετε με χαλαρά waves στα μαλλιά σας!

Hairstyle για το βραδινό ύπνο σας!


Τι πιο ωραίο από το να ξυπνάτε το πρωί με τέλεια μαλλιά, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσετε ώρες για να πετύχετε το αγαπημένο σας hairstyle;


Κι αν νομίζετε πως κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο! Σας προτείνουμε , λοιπόν, δύο τρόπους που θα πρέπει να πιάσετε τα μαλλιά σας λίγο πριν κοιμηθείτε, έτσι ώστε το πρωί να έχετε το ιδανικό wave αποτέλεσμα, χωρίς να έχετε καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια!


Αν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν υπέροχα με έξτρα φυσικό όγκο, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, αφρώδες μπομπάρι. Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό χαλαρό κότσο. Στερεώστε με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες. Μπορείτε να απλώσετε πιο πριν, λίγο αφρό ή μια ελαφριά mousse από τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών σας, για να πετύχετε ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα. (Αν μόλις βγήκατε από το μπάνιο, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.) Αφαιρέστε, το πρωί, το μπομπάρι και ανακατέψτε τα μαλλιά σας ανάποδα.


Αν τώρα, θέλετε να πετύχετε έναν πιο έντονο κυματισμό κατά μήκος των μαλλιών σας, συνδυασμένο με όγκο, δεν έχετε να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση και να τα πιάσετε σε δύο μικρούς κότσους δεξιά και αριστερά (πάλι χρησιμοποιώντας και στις δύο πλευρές μικρά μπομπάρι) Το μπομπάρι είναι από τα πιο οικονομικά hair accessories! Φροντίστε και στις δύο περιπτώσεις όταν τυλίγετε τα μαλλιά σας, να είναι στεγνά. Το πρωί βγάλτε το μπομπάρι και ανακάτεψε τα μαλλιά σας ανάποδα με τα δάχτυλά σας! Θα έχετε το πιο τέλειο κυματιστό αποτέλεσμα, χωρίς να κουραστείτε καθόλου!

Διαβάστε ακόμη:

Οι 6 θαυματουργές βιταμίνες για υγιή και δυνατά νύχια!

Τα 5 καλύτερα φυσικά αρώματα που θα βελτιώσουν την υγεία σας!