Μαλλιά που φριζάρουν μια μέρα πριν το ρεβεγιόν; Σας έχουμε τα tips!

Βιβή Αγγελάκη
Μαλλιά που φριζάρουν μια μέρα πριν το ρεβεγιόν; Σας έχουμε τα tips!

Νικήστε το φριζάρισμα, με 5 γρήγορες απλές λύσεις!


Οι γιορτές έφτασαν και ένα είναι σίγουρο: το φριζάρισμα δεν χωρά στις λαμπερές εμφανίσεις σας! Κι αν νομίζετε πως δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας που άρχισαν τελευταία στιγμή να φουντώνουν ενοχλητικά κάνετε λάθος! Αντί να χαλάτε την όμορφη διάθεσή σας- που αυτές τις ημέρες επιβάλλεται- δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις 5 εύκολες λύσεις που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

1. Εφοδιαστείτε με μία κάψουλα βιταμίνης Ε και με μια μικρή αποστειρωμένη καρφίτσα τρυπήστε τη. Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε κατευθείαν έλαιο βιταμίνης Ε . Πιέστε το λάδι να βγει έξω από την κάψουλα και απλώστε το στα χέρια σας. Τρίψτε τα μεταξύ τους- προκειμένου το έλαιο να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια των χεριών σας- και αγγίξτε τα φριζαρισμένα μαλλιά σας. Αμέσως θα δείτε να ηρεμούν!

2. Χρησιμοποίησε ειδικό hair gel και εξειδικευμένα προϊόντα αντι- φριζαρίσματος. Το gel είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους που θα σταματήσει το φριζάρισμα και τα μαλλιά που «πετάνε» ενώ ήδη έχετε κάνει το hairstyle σας. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σας και περάστε τη μετά στα ατίθασα μαλλιά σας. Προσοχή στις υπερβολές! Αν πανικοβληθείτε και αδειάσετε όλο το gel το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αντιαισθητικό.

3. Άλλος ένας λόγος για να αγαπήσουμε την ενυδατική κρέμα των χεριών μας, αυτές τις γιορτές. Τι θα λέγατε αν εκτός από όμορφα ενυδατωμένα χέρια σας έβγαζε από τη δύσκολη θέση του φριζαρίσματος; Απλώστε στα χέρια σας τη συνηθισμένη ποσότητα της κρέμας χεριών και αφού την αφήσετε να απορροφηθεί ελαφρώς, περάστε τα χέρια σας στα μαλλιά σας. Η ενυδατική κρέμα θα χαρίσει στα ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά σας που φριζάρουν την επιθυμητή υγρασία.

4. Αν ξυπνήσατε και τα μαλλιά σας δεν στρώνουν με τίποτα, δοκιμάστε να ψεκάσετε ομοιόμορφα λίγη λακ στη σε όλη την επιφάνεια της βούρτσα σας. Στη συνέχεια χτενίστε τα μαλλιά σας απαλά. Η λακ ή όποιο άλλο hairspray χρησιμοποιήσετε, θα «βαρύνουν» την τρίχα και θα προλάβουν ή απομακρύνουν το όποιο φριζάρισμα.

5. Η έσχατη λύση: επιλέξτε το ιδανικό χτένισμα, που θα κρύψει εντέχνως το φριζάρισμα των μαλλιών σας. Τα top knots (ψηλοί κότσοι), οι κότσοι στο πλάι αλλά και οι πλεξούδες (όπως αυτή) είναι τα ιδανικά χτενίσματα για τις frizzy days σας. Απλά, γρήγορα και πάντα στη μόδα θα χαρίσουν ένα chic αέρα στις γιορτινές εμφανίσεις σας αλλά κυρίως θα σας σώσουν από την ανασφάλεια του φριζαρίσματος!

Διαβάστε ακόμη:

Βαμμένα μαλλιά: Δείτε πώς θα διατηρήσετε το χρώμα τους ζωντανό σ' όλες τις γιορτές.

Xmas nails: 5 τέλεια σχέδια που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας!