Το πιο εύκολο, ανέξοδο και μοναδικό DIY που θα σας κάνει να λάμπετε σε 2''!

Βιβή Αγγελάκη
Το πιο εύκολο, ανέξοδο και μοναδικό DIY που θα σας κάνει να λάμπετε σε 2''!

Το δοκιμάσαμε και ισχύει... 

Το κοντέρ μηδένισε προχθές το βράδυ, όταν μετρήσαμε αντίστροφα για τη νέα χρονιά, που εδώ και δύο μέρες έχει μπει δυναμικά! Πραγματικά όλο αυτό το διάστημα ψάχνοντας για τις πιο super- τελευταίας στιγμής συνταγές- που θα κάνουν κάθε γυναίκα να λάμπει αυτές τις ημέρες και κυρίως αυτές τις δύο πρώτες μέρες της χρονιάς, είπαμε να ξαναθυμηθούμε την πιο εύκολη και πανάρχαια συνταγή, που θα μας κάνει να λάμπουμε μόνο με μια κίνηση και μόνο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κι αν νομίζετε πώς πρόκειται για κάτι ακριβό ή κάτι που δύσκολα αποκτάται... κάνετε λάθος! Ένα χαμόγελο ζεστό και πηγαίο, μια αληθινή έκφραση ευχαριστίας προς τη ζωή, είναι αυτό που πραγματικά πολλές φορές ξεχνάμε να πάρουμε μαζί μας, από συνήθεια!

Θα χρειαστείτε, λοιπόν, 5 βασικά υλικά:

Αισιοδοξία
Όνειρα
Στόχους
Ελπίδα
Αγάπη

Όσο για την προετοιμασία είναι πανεύκολη!

Ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά και απλώνετε στα χείλη σας! Μετά από λίγα μόλις δευτερόλεπτα τα αποτελέσματα θα είναι ορατά! Θα το καταλάβετε μόνες σας, αλλά και οι γύρω σας θα μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν !

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το αν φοράμε make up στο πρόσωπό μας, αν ακολουθούμε τα τελευταία trends στη μόδα και την ομορφιά, τα ρούχα μας, το χώρο που βρισκόμαστε, την κούρασή μας, τις δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσαμε όλοι την προηγούμενη χρονιά... ένα αληθινό, αυθεντικό χαμόγελο κάνει κάθε μια από εμάς να λάμπει, χωρίς να έχει καταβάλει ιδιαίτερο κόπο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις πρώτες μέρες μιας νέας χρονιάς- μιας νέας αρχής για τη ζωή μας- μιας νέας λίστας στόχων!

Χαμογελάστε για εσάς, τους γύρω σας, τη ζωή!

Εκτιμήστε όσα ήδη έχετε! Ανοίξτε τα μάτια σας και απολαύστε κάθε στιγμή! Όλοι αξίζουμε ένα (τουλάχιστον) χαμόγελο!

Εμείς σας ευχόμαστε να βρείτε (και φυσικά να ξεπεράσετε ) 2015 λόγους να χαμογελάτε καθημερινώς!

Και μη ξεχνάτε! Γέλιο – χαρά- θλίψη- χαμόγελο: Στη ζωή όλα υπάρχουν, σε απόλυτη ισορροπία!