Έχετε λεμόνια στο ψυγείο σας; Νικήστε την πιτυρίδα τώρα με αυτή τη συνταγή!

Βιβή Αγγελάκη
Έχετε λεμόνια στο ψυγείο σας; Νικήστε την πιτυρίδα τώρα με αυτή τη συνταγή!

Ανέξοδα και χωρίς κόπο!

Στις μέρες μας, τα υγιή μαλλιά δεν είναι και τόσο εύκολο αφενός να τα αποκτήσεις, αφετέρου να τα διατηρήσεις, μιας και η ατμοσφαιρική ρύπανση αλλά και η μεταβαλλόμενη καθημερινή ρουτίνα (που έχει επιπτώσεις και στη διατροφή μας) έχουν ως αποτέλεσμα τα μαλλιά μας , να δείχνουν άτονα και θαμπά! Ένα από τα πολύ συχνά φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες, σε οποιαδήποτε ηλικία, είναι αυτό της πιτυρίδας!

Φυσικά, πριν δοκιμάσετε κάποια ακριβή θεραπεία ή αρχίσετε να ανησυχείτε περισσότερο... δοκιμάστε την παρακάτω εύκολη φυσική θεραπεία- συνταγή με 2 υλικά που θα σας χαρίσει ένα υγιές αποτέλεσμα στα μαλλιά σας με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας!

Θα χρειαστείτε:

1 φλιτζάνι περίπου γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη:

Σε ένα μπολ ανακατεύετε πολύ καλά τα δύο αυτά υλικά, ώσπου να ομογενοποιηθούν!
Για την εφαρμογή του μείγματος στο κεφάλι σας θα χρειαστείτε ένα κομμάτι βαμβάκι. Με αυτό, απλώστε τη μάσκα κυρίως στις ρίζες των μαλλιών σας (στο τριχωτό της κεφαλής)με ελαφρύ μασάζ και αφήστε το μείγμα να απορροφηθεί περίπου 15 - 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλετε.

Ο χυμός του λεμονιού εξαιτίας της οξύτητάς του, βοηθά στην εξισορρόπηση του pH στο τριχωτό της κεφαλής, αποτρέποντας την εμφάνιση πιτυρίδας. Από την άλλη πλευρά, το γιαούρτι θα διατηρήσει την υγρασία της τρίχας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς με 3 φυσικά έλαια θα εξαφανίσετε (+θα προλάβετε) τις ραγάδες σας!

Ρυτίδες τέλος με την πιο ανέξοδη λύση που κρύβεται στο ψυγείο σας!

Αποκτήστε τα λαμπερά μαλλιά της Blake Lively με την πιο εύκολη συνταγή-έκπληξη!