Στιλάτα hairstyles γι αυτό το τριήμερο από την Kesha... με αγάπη!

Βιβή Αγγελάκη
Στιλάτα hairstyles γι αυτό το τριήμερο από την Kesha... με αγάπη!

3 πανεύκολα χτενίσματα που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας

Φροντίζει πάντα να κάνει στιλάτες εμφανίσεις, προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια στο beauty look της, πόσο μάλλον αυτή την εβδομάδα, όταν έδωσε "το παρών" στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης!

Από την κορυφή έως τα νύχια, η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Kesha, μας εντυπωσίασε- εκτός από τις ενδυματολογικές της επιλογές – και με τα χτενίσματά της, που πραγματικά έκαναν το όλο look της να δείχνει πολύ στιλάτο.

Δείτε τα hairstyles της και πάρτε ιδέες για το πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας το τριήμερο που ακολουθεί:

Xαλαρά waves. Κάντε μια βαθιά χωρίστρα στη μέση και δημιουργήστε ένα φυσικό όγκο στα μαλλιά σας, ενώ από το ύψος του αυτιού και κάτω δημιουργήστε χαλαρούς κυματισμούς.

3jhe jhrcjkher b143a


Plus: Για όσες θα προτιμήσετε χιονισμένους προορισμούς, μπορείτε να κάνετε χαλαρά waves και με το αγαπημένο σας σκουφί

4jkhwkjhxwr 5ab6c


Ψηλό Ponytail. Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα σφικτό, στο ύψος του αυτιού ponytail και κρεπάρετε ελαφρώς την κοτσίδα σας, προκειμένου να δώσετε extra φυσικό όγκο.

2hegr hwjejgcrwkjr efd0d


Χαλαρή γαλλική πλεξούδα. Κι ενώ εκ πρώτης όψεως δε δείχνει να έχει κάτι το ιδιαίτερο- ξεχωριστό σε σχέση με την κλασσική γαλλική κοτσίδα, η Kesha μας δείχνει ένα νέο τρόπο να κάνουμε αυτό το hairstyle ακόμη πιο ιδιαίτερο (και επιτέλους να ξεχωρίσουμε από τη πολυφορεμένη γαλλική). Ξεκίνησε να δημιουργεί τη γαλλική πλεξούδα της από πολύ χαμηλή βάση, αφήνοντας αρκετά τουφάκια να πέφτουν μπροστά και να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Το μυστικό της ήταν ότι σταμάτησε τη γαλλική της λίγα εκατοστά πιο πάνω από τις άκρες των μαλλιών της και στερέωσε εκεί με ένα λαστιχάκι στο ίδιο χρώμα των μαλλιών της. Τρία εκατοστά πιο κάτω έπιασε τα μαλλιά της με ένα άλλο λαστιχάκι (πάλι ίδιου χρώματος).

1qjgeru3cry 83002

Προσωπικά λάτρεψα το τελευταίο hairstyle με την πρώτη ματιά! Εσείς ποιο ξεχωρίσατε;

Διαβάστε ακόμη:

Ξηρά μαλλιά που φριζάρουν συνεχώς; Η αλόη θα σας σώσει!

Πώς θα πετύχετε την αψεγάδιαστη επιδερμίδα των celebrities στο κόκκινο χαλί;