Αμυγδαλέλαιο: 3 beauty χρήσεις του

Βιβή Αγγελάκη
Αμυγδαλέλαιο: 3 beauty χρήσεις του

Θα σας λύσει τα χέρια!

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει το αμυγδαλέλαιο ως κύριο συστατικό των φυσικών συνταγών, που σας προτείνουμε από αυτή εδώ τη στήλη. Το θαυματουργό αυτό έλαιο, εκτός από τη μαγειρική του χρήση, χάρη στις βιταμίνες και στα ιχνοστοιχεία που περιέχει, καθίσταται ιδιαίτερα ευεργετικό για τα μαλλιά και την επιδερμίδα.

Δείτε 3 απίστευτες, beauty χρήσεις του και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε, μιας και εκτός από φυσική είναι και ανέξοδη λύση!

Το αμυγδαλέλαιο λειτουργεί ως φυσικό ενυδατικό συστατικό για το ξηρό δέρμα, χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητές του. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τοπικά ή σε όλο το σώμα, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σε βάθος.

Λίγες σταγόνες από το θαυματουργό αυτό έλαιο μαζί με απαλό μασάζ στην περιοχή κάτω από τα μάτια, θα τονώσουν το πρόσωπό σας, κάνοντάς το πιο απαλό. Το αμυγδαλέλαιο προστατεύει από την εμφάνιση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, ενώ μια εύκολη λύση είναι να το χρησιμοποιήσετε λίγο πριν κοιμηθείτε.

Τέλος, το αμυγδαλέλαιο λειτουργεί εξαιρετικά και στην περιποίηση των μαλλιών, φροντίζοντας τις ταλαιπωρημένες άκρες και αποτρέποντας την εμφάνιση της ενοχλητικής ψαλίδας. Μάλιστα για τα μαλλιά, ιδανικός είναι ο συνδυασμός του με καστορέλαιο και ελαιόλαδο για ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Αφυδατωμένη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια; Σας έχουμε τη λύση!

Με αυτά τα beauty tips θα επιβιώσεις τις βροχερές μέρες!