To mani που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα και μπορείς να κάνεις και εσύ!

Βιβή Αγγελάκη
To mani που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα και μπορείς να κάνεις και εσύ!

Πραγματικά πολύ εύκολο, γρήγορο και φυσικά ανοιξιάτικο!

Η Άνοιξη μπήκε και τα σκούρα χρώματα τόσο στη γκαρνταρόμπα όσο και στα νύχια μας– ακόμη και στα μαλλιά μας- θα πρέπει να δώσουν τη θέση τους στα πιο ανοιχτά και παστέλ χρώματα! Οι ηλιόλουστες μέρες, οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και η καλή διάθεση, μιας και μετράμε πλέον αντίστροφα για το καλοκαίρι, μας έκαναν να θέλουμε για τα νύχια μας κάτι ξεχωριστό, κάτι που πραγματικά να μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαιρινό όνειρο!

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, ξεχωρίσαμε αυτό το υπέροχο mani, το οποίο συνδυάζει ένα από τα πιο γνωστά nail trends, το negative space mani, αλλά και όμορφα παστέλ χρώματα στα νύχια (ένα ή περισσότερα).

spring-nails-cut-out-nail-art-tutorial 1 45e2a

Και επειδή μας άρεσε πολύ- το ίδιο πιστεύουμε και σε εσάς- ψάξαμε και βρήκαμε πώς μπορούμε να το πετύχουμε μόνες μας στο σπίτι!

Θα χρειαστείτε λοιπόν:
Βάση (base coat)
Top coat
Ένα τριγωνικό σφουγγαράκι του μακιγιάζ σας
Ασετόν
Κολλητική ταινία- χαρτοταινία
Τα αγαπημένα σας βερνίκια σε παστέλ αποχρώσεις

Διαβάστε τις οδηγίες και με οδηγό τις εικόνες ξεκινήστε!

1dyfjnertytrn 5a130

Εφαρμόστε σε όλα τα νύχια σας τη βάση (base coat) που θα δυναμώσει τα νύχια σας και θα αποφύγετε τυχόν σπασίματα στις άκρες τους ή ξεφλούδισμα.


Σχεδιάστε και κόψτε 10 μακριά και λεπτά αυτοκόλλητα τρίγωνα- ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να πετύχετε, όσο πιο μικρά τόσο πιο διακριτικά- στην κολλητική ταινία. Αφού βεβαιωθείτε έχει στεγνώσει το base coat , τοποθετήστε τα προσεκτικά στη βάση και στη μέση του νυχιού σας. Φροντίστε μόνο να προεξέχει κάποιο κομμάτι από την ταινία (όπως στην εικόνα 2) έτσι ώστε στο τέλος να μπορείτε να την αφαιρέσετε εύκολα.


Απλώστε τώρα δύο στρώσεις από το βερνίκι που έχετε επιλέξει. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από ένα βερνίκια σε παστελ αποχρώσεις.

2dvrtvjrytk 860a9


Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει πολύ καλά και αφαιρέστε τα αυτοκόλλητα τριγωνάκια, τραβώντας προς τα πίσω ή χρησιμοποιώντας κάποια μικρή λαβίδα.Διορθώστε τυχόν ατέλειες χρησιμοποιώντας το σφουγγαράκι του μακιγιάζ σας εμποτισμένο σε ασετόν.

3ghjlt guiot ebfee

Τελειώστε το mani σας εφαρμόζοντας το top coat που «κλειδώνει» το χρώμα.

Επιλέξτε είτε τη μονόχρωμη version:

spring-nails-with-spikes a00f8

Είτε την πιο πολύχρωμη:

easy-spring-nails-tutorial-1 62aec

Καλή επιτυχία!