Ισιώστε τα μαλλιά σας φυσικά με αυτούς τους 2 απρόσμενους συνδυασμούς!

Βιβή Αγγελάκη
Ισιώστε τα μαλλιά σας φυσικά με αυτούς τους 2 απρόσμενους συνδυασμούς!

Με 2 υλικά... ισιώσατε!

Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα γύρω από το ίσιωμα των μαλλιών σας; Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ισιώσετε τα μαλλιά σας εκτός από το κλασσικό πιστολάκι και φυσικά το ισιωτικό, -που πολλές φορές αν δεν προσέξετε καταστρέφουν τα μαλλιά σας; Κι όμως, η φύση για άλλη μια φορά είναι με το μέρος μας! Τι θα λέγατε να δοκιμάζετε δύο σούπερ φυσικούς συνδυασμούς που θα απομακρύνουν το φριζάρισμα, θα σας χαρίσουν ένα πιο ίσιο και λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας;


Ο πρώτος συνδυασμός περιλαμβάνει lime και καρύδα:

Με τη βοήθεια ενός μπλέντερ πολτοποιήστε- αφού πρώτα καθαρίσετε- μια φρέσκια καρύδα (το νερό και το εξωτερικό της) και μετά από λίγο ρίξτε τον χυμό από δύο lime. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα μέχρι να πήξει. Την επόμενη μέρα απλώστε το με ένα πινέλο μαλλιών από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, και αφήστε να δράσει για 20 με 30 λεπτά, μέχρι να καταλάβετε ότι τα μαλλιά σας είναι πλέον ευκολοχτένιστα και απαλά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το μείγμα και λουστείτε με ένα ελαφρύ σαμπουάν και conditioner.


Ο δεύτερος συνδυάζει μπανάνα και παπάγια:

Αυτό το smoothie είναι ο,τι πρέπει για τα μαλλιά σας! Λειτουργεί ως treatment που θα ενυδατώσει και θα ισιώσει τα μαλλιά σας, κρατώντας μακριά το φριζάρισμα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι σε ένα μπολ να λιώσετε μια πολύ ώριμη μπανάνα, μια παπάγια και να προσθέσετε στο μείγμα δύο κουταλιές της σούπας μέλι. Στη συνέχεια, φροντίστε να ανακατέψετε καλά το μείγμα και να το απλώσετε ομοιόμορφα (από τις ρίζες έως τις άκρες) στα μαλλιά σας –χτενίζοντάς τα παράλληλα, αν θέλετε. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και στο τέλος λουστείτε ως συνήθως!

Διαβάστε ακόμη:

Η πιο εύκολη σπιτική μάσκα μαλλιών κατά της τριχόπτωσης