Λιπαρή επιδερμίδα τέλος με ένα υλικό από την κουζίνα!

Βιβή Αγγελάκη
Λιπαρή επιδερμίδα τέλος με ένα υλικό από την κουζίνα!

Δε φαντάζεστε ποιο είναι...

Έχετε δοκιμάσει πολλά προϊόντα ομορφιάς αλλά δεν έχετε βρει ακόμη την ιδανική λύση που θα δώσει τέλος στη λιπαρότητα και στην ενοχλητική γυαλάδα στο πρόσωπό σας; Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε ένα φυσικό υλικό που οι περισσότερες έχετε στην κουζίνα σας και μέχρι τώρα δοκιμάζατε μόνο στα φαγητά σας;

Χάρη στις στυπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του, το μηλόξυδο μπορεί να αποτελέσει ένα καταπληκτικό μυστικό ομορφιάς, δίνοντας λύση σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην επιδερμίδα σας, όπως έντονη λιπαρότητα αλλά και ο,τι αυτή συνεπάγεται: ενοχλητικά σπυράκια, ακμή, μεγάλους πόρους κ.λ.π.

Ξεκινήστε, λοιπόν να χρησιμοποιείτε το μηλόξυδο ως toner! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας από τυχόν μακιγιάζ και να εμποτίσετε μικρά pads σε ένα μείγμα από μηλόξυδο και νερό. Εφαρμόστε ταμποναριστά στο πρόσωπό σας με έμφαση στα σημεία με έντονη λιπαρότητα και στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική σας, ως συνήθως.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το toner από μηλόξυδο δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Εάν έχετε επιδερμίδα αρκετά λιπαρή και με μεγάλη τάση ακμής, τότε μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες από έλαιο tea tree στο μηλόξυδο.

Διαβάστε ακόμη:

«Παίξτε» με την υφή του mani σας με αυτό το απίστευτο τρικ!

Το πιο εύκολο serum για τα μαλλιά με βιταμίνη Ε!

DPG Network