Spring is here: Το πιο εύκολο, ανοιξιατικο mani που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Βιβή Αγγελάκη
Spring is here: Το πιο εύκολο, ανοιξιατικο mani που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Το ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Αν η Άνοιξη σου φτιάχνει τη διάθεση- όπως και τη δική μου- τότε αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το «φωνάζει» όλη η εμφάνισή σου, από την κορυφή έως τα νύχια στην κυριολεξία. Από το χτένισμα που θα επιλέξεις μέχρι και το μανικιούρ που θα κάνεις στα νύχια σου! Γι αυτό το τελευταίο, σήμερα θα σου δώσουμε μια τέλεια ιδέα!

Επειδή, λοιπόν, Άνοιξη σημαίνει χρώμα, λουλούδια, ανθοφορία, ήλιος, μικρές αποδράσεις το σαββατοκύριακο κ.λ.π ... μπορείς από σήμερα να περιποιηθείς το mani σου και να πετύχεις ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα αν όχι σε 5 σε 10 το πολύ λεπτά!

Θα χρειαστείς λοιπόν:

Βάση (base coat)
Top coat
Κολλητική ταινία- χαρτοταινία- σελοτέιπ
Δύο από τα αγαπημένα σας ανοιξιάτικα βερνίκια (αν θέλετε όπως εδώ, σε αποχρώσεις λουλουδιών, όπως αυτή της βουκαμβίλιας)

Διάβασε τις οδηγίες και με οδηγό τις εικόνες μπορείς να ξεκινήσεις ευθύς!

1jhjk hj 834e4

Εφάρμοσε σε όλα τα νύχια σου τη βάση (base coat) που θα τα δυναμώσει και θα τα προστατέψει από τυχόν σπασίματα στις άκρες τους ή ξεφλούδισμα.

Σχεδίασε και κόψε 10 μακριές λωρίδες, ανάλογα με το μέγεθος που θέλεις να έχει το κενό ανάμεσα στα δύο βερνίκια- προτίμησε τις πιο λεπτές λωρίδες- στην κολλητική ταινία, σελοτέιπ. Αφού βεβαιωθείς οτι έχει στεγνώσει το base coat , τοποθέτησε τις λωρίδες προσεκτικά οριζόντια, στη μέση του νυχιού σου. Φρόντισε μόνο η ταινία να έχει κολλήσει καλά πάνω στο νύχι και να προεξέχει κάποιο κομμάτι από την ταινία δεξιά- αριστερά, έτσι ώστε στο τέλος να μπορείς να την αφαιρέσεις εύκολα.

3hjjhkl jlk 2 ddcf7

Βάψε τώρα με το πρώτο χρώμα βερνίκι που έχεις επιλέξει (εδώ το φούξια) τις άκρες του νυχιού σας, όπως φαίνεται στην εικόνα. Στη συνέχεια πέρασε το άλλο χρώμα (εδώ μωβ) στην αντίθετη πλευρά.

3hjjhkl jlk 1 acb10


Προσοχή όμως! Περάστε τα βερνίκια και αφού αφήσετε να στεγνώσουν για μερικά λεπτά, τραβήξτε την ταινία απαλά με ένα τσιμπιδάκι. Μην περιμένετε να στεγνώσουν για ώρες ή να ξεραθεί το βερνίκι πάνω στην ταινία, γιατί κάτι τέτοιο θα κάνει πιο δύσκολη την αφαίρεσή της.


Τελειώστε το mani σας εφαρμόζοντας το top coat που «κλειδώνει» το χρώμα.

khjhk 95294

Έτοιμες !

Διαβάστε ακόμη:

4 hairstyles της Μπέττυς Μαγγίρα που μπορείς να κάνεις και εσύ αυτή την Άνοιξη!

Λιπαρή επιδερμίδα τέλος με ένα υλικό από την κουζίνα!

Ποια είναι η «ιδανική» ώρα για να ξυρίσετε τα πόδια σας;