6 χτενίσματα που θα κάνουν τα άλουστα μαλλιά σου να φαίνονται τέλεια!

Βιβή Αγγελάκη
6 χτενίσματα που θα κάνουν τα άλουστα μαλλιά σου να φαίνονται τέλεια!

Και φυσικά κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα...

 

Είναι κι ορισμένα πρωινά- για να μην πω όλα και φανώ υπερβολική- που πραγματικά το ξύπνημα γίνεται μαρτύριο... και μερικά ακόμη λεπτά ύπνου φαντάζουν ως το πολυτιμότερο δώρο που μπορεί να σου κάνει κανείς εκείνη την ημέρα!

Κι ενώ ο χρόνος της προετοιμασίας σου κυλά αντίστροφα... τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν όταν - εσύ ένα κορίτσι με στυλ-διαπιστώσεις κοιτάζοντας με μισάνοιχτα τα μάτια στον καθρέφτη οτι τα μαλλιά σου είναι (και φαίνονται) άλουστα!

Πριν η διάθεσή σου αρχίσει να επηρεάζεται αρνητικά, σε αυτό το τελευταίο- φαίνονται- σου έχουμε τη λύση: 6 πανεύκολα χτενίσματα που θα σε σώσουν την τελευταία κιόλας στιγμή!

1. Πλεκτό στεφανάκι: Αν προτιμάς τα μαλλιά σας λυτά στους ώμους, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μπροστινά ή μεσαία τμήμα των μαλλιών σου -και από τη μία και από την άλλη πλευρά -σε δύο γαλλικές πλεξούδες και να τις ενώσεις στο πίσω μέρος σχηματίζοντας ένα στεφανάκι. Αν οι ρίζες των μαλλιών σου στο κέντρο του κεφαλιού σου είναι λιπαρές, μπορείς να τις ξάνεις ελαφρώς.

rtyertyuert 5040c


2. Χαμηλός messy κότσος: Κλασσικός και ιδανικός για κάθε περίσταση (για τη δουλειά , τη βόλτα, τη βραδινή έξοδο). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου πίσω, σε ένα χαμηλό κότσο.

rtyertyer 8ff49

3. Topknot: Η αλήθεια είναι όσες φορές κι αν έχουμε δει το εν λόγω χτένισμα πάντοτε μας εντυπωσιάζει! Προτίμησε ένα ψηλό, messy topknot και πραγματικά τα άλουστα μαλλιά σου θα είναι το κοινό μας μυστικό.

rtyrty 34e19

4. Sleek Ponytail: Αγαπημένη και all time classic κοτσίδα άλλη μια φορά μας βγάζεις από τη δύσκολη θέση. Σε ευχαριστούμε!

rtwerertdfg 8a951

5. Διπλή πλεκτή κοτσίδα: Όταν το ένα πλεκτό στεφανάκι δεν είναι αρκετό και η λιπαρότητα ειδικά στις μπροστινές ρίζες των μαλλιών σου χτυπά στο κόκκινο... τότε δοκίμασε το διπλό πλεκτό στεφανάκι που θα καμουφλάρει τη λιπαρότητα ενώ παράλληλα θα κάνει το χτένισμα ακόμη πιο εντυπωσιακό!

serrt 0e2a8

6. Αξεσουάρ στα μαλλιά: Φαρδιές κορδέλες, στέκες, μαντήλια, turban και ο,τι άλλο έχεις στη διάθεσή σου, επιστράτευσέ το και δεν θα χάσεις!

rthertuer 679eb

Και φυσικά μη ξεχνάτε οτι το ξηρό σαμπουάν (dry shampoo) είναι μια καλή λύση καθώς όχι μόνο καταπολεμά τη λιπαρότητα, αλλά διατηρεί το χτένισμα και προσδίδει πλούσιο όγκο σε όλους τους τύπους μαλλιών!

Διαβάστε ακόμη:

5 tips για υγιή και δυνατά νύχια

Αυτό είναι το φυσικό υλικό που μπορεί να αναζωογονήσει τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας!