Οδοντόκρεμα: Ο πιο εύκολος τρόπος να λύσετε 3 beauty προβλήματά σας!

Βιβή Αγγελάκη
Οδοντόκρεμα: Ο πιο εύκολος τρόπος να λύσετε 3 beauty προβλήματά σας!

Για αστραφτερά δόντια και όχι μόνο...

Είναι από τα must have προϊόντα που διασφαλίζουν τη στοματική υγιεινή, προστατεύοντας τα δόντια μας από την τερηδόνα. Εκτός όμως από το αστραφτερό αποτέλεσμά της στα δόντια μας, η οδοντόκρεμα μπορεί να εξελιχθεί σε πολυεργαλείο που θα μας δώσει την πιο γρήγορη και ανέξοδη λύση σε 3 beauty προβλήματά μας.

Ενοχλητικό σπυράκι της τελευταίας στιγμής; Εξαφανίστε το φυσικά με οδοντόκρεμα!

Σε όλες μας έχει συμβεί, να ετοιμαζόμαστε να βγούμε και εκεί που που πλησιάζουμε τον καθρέφτη... να διαπιστώσουμε οτι ένα μικρό αντιαισθητικό σπυράκι κάνει δηλά δηλά την εμφάνισή του στο πρόσωπό μας. Πριν η διάθεσή σας χαλάσει... πάρτε την οδοντόκρεμα ανά χείρας! Βάλτε μια μικρή ποσότητα πάνω στο σπυράκι και αφήστε μέχρι το σπυράκι να ξεραθεί. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά.

Θαμπά νύχια με κηλίδες; Η οδοντόκρεμα θα καθαρίσει για εσάς!

Λεκέδες από βερνίκι ξέμειναν στα νύχια σας; Τα νύχια σας είναι κίτρινα και έχουν χάσει τη λάμψη τους; Η οδοντόκρεμα- κατά προτίμηση η λευκή- θα σας λύσει τα χέρια... Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώσετε μια ποσότητα οδοντόκρεμας στα νύχια σας και με μια παλιά οδοντόβουρτσα ή ένα μικρό βουρτσάκι να τρίψετε καλά για μερικά λεπτά. Στο τέλος ξεβγάλτε με μπόλικο νερό. Τα αντιαισθητικά κίτρινα στίγματα θα ανήκουν στο παρελθόν!

Φυσικό αποσμητικό χεριών!

Αν μόλις μαγειρέψατε και η μυρωδιά από τα τρόφιμα(όπως ψάρια ή κρεμμύδια) που καθαρίσατε και χρησιμοποιήσατε στο μαγείρεμα δε λέει να φύγει από τα χέρια σας... τότε απλώστε μια ποσότητα οδοντόκρεμας στα χέρια σας και τρίψτε σαν να είχατε σαπούνι. Ξεπλύνετε με νερό και οι δυσάρεστες οσμές των τροφίμων από τα χέρια σας θα εξεφανιστούν!