3 «beauty θησαυροί» κρύβονται στο ψυγείο σου!

Βιβή Αγγελάκη
3 «beauty θησαυροί» κρύβονται στο ψυγείο σου!

Εσύ τους ξέρεις;

Υπάρχουν και αυτές οι στιγμές που ανακαλύπτεις οτι η λύση που θα σου χαρίσει την πολυπόθητη λάμψη στα μαλλιά και την επιδερμίδα σου είναι πιο ανέξοδη και φυσικά πιο κοντά, απ' οτι φανταζόσουν... Είναι αυτές- οι ίδιες στιγμές – που γεμίζεις από ικανοποίηση και εμπιστεύεσαι τη φύση και τα υλικά της όσο τίποτε άλλο στη beauty ρουτίνα σου!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ανακαλύψεις τρεις «beauty θησαυρους» που κρύβονται αυτή την ώρα στο ψυγείο σου; Κράτα σημείωσεις , λοιπόν και έπειτα κατευθύνσου προς την κουζίνα:

Γάλα

Αν ξύπνησες και η επίδερμίδα σου είναι άτονη ή δεν ξεβάφτηκες καλά το προηγούμενο βράδυ, τότε το γάλα είναι αυτό που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σου! Το γαλακτικό οξύ λειτουργεί ως φυσικό καθαριστικό, που θα αφαιρέσει τα υπολείμματα μακιγιάζ και θα καθαρίσει βαθιά τους πόρους της επιδερμίδας σου. Μπορείς να κάνεις μια πανεύκολη μάσκα προσώπου με γάλα, εμποτίζοντας ένα βαμβακερό πανί ή ένα κομμάτι βαμβάκι σε γάλα. Μετά από 15- 20 λεπτά η επιδερμίδα σου θα είναι πιο ζωντανή από ποτέ!

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για τα πάντα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας. Μια από τις θαυματουργές χρήσης του είναι στα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο μαλακά και μεταξένια. Ζέστανε λίγο λάδι καρύδας και με αυτό κάνε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σου. Άφησε το για 10-15 λεπτά και έπειτα λούσου με σαμπουάν, όπως συνήθως .

Παγάκια

Σίγουρα υπάρχουν στην κατάψυξη του ψυγείου όλων μας, ανεξάρτητα από την εποχή, και είτε έχουν ξεμείνει από το Χειμώνα, είτε μόλις τα γεμίσατε λόγω Καλοκαιριου. Τα παγάκια, όσο κι αν δεν τους φαίνεται, μπορούν να αποτελέσουν μια ανέξοδη λύση για λαμπερή επιδερμίδα. Το να πέρασεις ένα παγάκι πάνω στην επιδερμίδα του προσώπου σου, βοηθά στο να αυξήσει η κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Τι λέτε, ποιο θα δοκιμάσετε σήμερα;