Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνουμε τον κότσο της Brigitte Bardot!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνουμε τον κότσο της Brigitte Bardot!

Και θα "κλέψουμε" λίγη από τη λάμψη της...

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και όπως το συνηθίζουμε εδώ και μερικές εβδομάδες σας προτείνουμε από αυτή εδώ τη στήλη, το χτένισμα που αξίζει να δοκιμάσουμε όλες !

Χωρίς να αφήσουμε τον καιρό να μας χαλάσει τη διάθεση, πόσο μάλλον τα μαλλιά μας... αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουμε για λίγο κορίτσια της δεκαετίας του '60 και '70, επιδιώκοντας να κλέψουμε λίγη από τη λάμψη και τη γοητεία της Brigitte Bardot!

Ένα από τα χτενίσματα που έχουν συνδεθεί απόλυτα με το sex symbol της δεκαετίας του '60 είναι ο κότσος «μπανάνα»! Εγγυημένη και chic επιλογή για τα μαλλιά, θα πλαισιώσει το πρόσωπό σας μοναδικά, προσδίδοντας μια ανεπιτήδευτη θηλυκότητα! Όσες μάλιστα έχετε αφέλειες, όπως εδώ η Γωγώ, τότε δεν πρέπει να το χάσετε...

col1gvsxdfg 3e32a

Αρχικά φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι χτενισμένα και όσο το δυνατόν ίσια. Ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά σας σε δύο οριζόντια τμήματα και κρεπάροντας την κορυφή για να δώσετε περισσότερο όγκο. Ψεκάστε στις ρίζες των μαλλιών σας με λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

col2sdfgsdfg 42499

Συνεχίστε, «στρώνοντας και κατεβάζοντας» τα μαλλιά με μια στρογγυλή βούρτσα. Στο σημείο αυτό, φέρτε τα μαλλιά σας από τη μια πλευρά και αρχίστε να στερεώνετε με τσιμπιδάκια και φουρκέτες, ξεκινώντας από χαμηλά στον αυχένα, μέχρι πιο ψηλά.

col3fghdfgh 7982f

Και τώρα περνάμε στην «κίνηση- κλειδί» : Σε αυτό το σημείο δημιουργήστε ένα «χωνί» - τύπου Twist, παίρνοντας τις άκρες των μαλλιών και γυρίζοντάς τις ώστε να κρυφτούν μέσα στο «χωνί» . Στερεώστε με τσιμπιδάκια και φουρκέτες .

col4gfchdfgh 95a81

Για πιο στιλάτο αποτέλεσμα , προσθέσαμε ένα hair accessory και συγκεκριμένα ένα φιόγκο στο σημείο που ο κότσος κάνει το άνοιγμα.

col6thdfghjfg 6d8af


Και φυσικά, αν θέλετε να δώσετε ένα πιο messy, ανέμελο ύφος στον κότσο σας, αφήστε μερικά τουφάκια δεξιά και αριστερά να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας!

DSC 0070 71189

Φυσικά, ευχαριστούμε την Έλσα και τη Βίκυ για τα super χτενίσματα που κάναμε στο κομμωτήριό τους, Witchcraft αλλά και τη φωτογράφο μας Μαριάμ Ντανά.

Μοre Info:

Witchcraft

Καλαμών 6, Περιστέρι.

f.b. επικοινωνία: Witchcraft