4 beauty tips για τις ξαφνικές καλοκαιρινές καταιγίδες...

Βιβή Αγγελάκη
4 beauty tips για τις ξαφνικές καλοκαιρινές καταιγίδες...

Στιλάτη και όμορφη ακόμη και με βροχή!

Μπορεί να έχουμε και επισήμως καλοκαίρι, μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Ιούνη, μπορεί ήδη ο νους μας να ταξιδεύει σε μέρη ηλιόλουστα και παραλίες εξωτικές, όμως μια ξαφνική καλοκαιρινή καταιγίδα- π.χ σαν τη χθεσινή- αρκεί για να μας βγάλει από το καλοκαιρινό mood!

Τουλάχιστον έστω για λίγο, ξεχνάμε τις διακοπές, τα νησιά, τις αμμουδιές και επικεντρωνόμαστε στα βασικά: Πώς θα σωθούμε από την ξαφνική καταιγίδα και φυσικά πώς θα διατηρήσουμε ανέπαφο το στυλ, το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας μέσα στη βροχή και την υγρασία που τη συνοδεύει.

Σας δίνουμε, λοιπόν, 4 βασικά beauty tips:

1.Φορέστε τα αδιάβροχά... σας στα μάτια σας

Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι το must το καλοκαιριού νεσεσέρ μας, που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμη και στη ξαφνική καλοκαιρινή μπόρα! Χρησιμοποιήστε mascara και eyeliner, λοιπόν, με αδιάβροχη φόρμουλα που έχουν αντοχή και δε διαλύονται κατά την επαφή τους με το νερό, ενώ παράλληλα αντιστέκονται στις υψηλές θερμοκρασίες.

2. Πείτε ναι στην κρεμώδη υφή...

Επιλέξτε σκιές ματιών και ρουζ σε κρεμώδη υφή αντί για σκόνη. Τα καλλυντικά με κρεμώδη υφή έχουν περισσότερο αντοχή στην υγρασία, σε αντίθεση με αυτά που έχουν πουδρέ υφή. Ακόμη μπορείτε να επιλέξετε κάποια BB / CC κρέμα αντί για το κλασικό foundation, που με μια γρήγορη κίνηση μπορούν να σας χαρίσουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

33178f8678ef55fcb1a578df017e70af e0d8b

3. Εντυπωσιακά χείλη

Αν θέλετε να δώσετε αυτή την ιδιαίτερη, πολύχρωμη πινελιά στο beauty look σας, παρόλο που έξω μπορεί να έχει κατακλυσμό... τότε δεν έχετε παρά να δώσετε έμφαση στα χείλη σας. Αρχικά ενυδατώστε τα και έπειτα προτιμήστε κάποιο ματ, κυρίως, σταθερό κραγιόν με μεγάλη διάρκεια.

4. Anti-frizz Control

Ναι το ξέρω, μαζί με τις πρώτες σταγόνες, αρχίζουν και οι πρώτες φριζαρισμένες τρίχες να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο κεφάλι μας! Τι κάνετε , λοιπόν; Είτε προνοείτε από πριν, απλώνοντας στα μαλλιά σας ένα ελαφρύanti-frizz προϊόν hairstyling, είτε προτιμάτε ένα anti-frizz χτένισμα, όπως το κλασικό ponytail.

Ραγάδες τέλος με τη δύναμη του αμυγδαλέλαιου! Δείτε τις 2 πανεύκολες συνταγές

Νύχια με... γεύση ανανά: Δείτε πώς θα πετύχετε μόνες σας το πιο καλοκαιρινό σχέδιο!