3 εναλλακτικοί τρόποι να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο μακριές χωρίς μάσκαρα!

Βιβή Αγγελάκη
3 εναλλακτικοί τρόποι να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο μακριές χωρίς μάσκαρα!

Λύσεις της τελευταίας στιγμής...

Είναι γεγονός οτι οι μακριές και πυκνές βλεφαρίδες εκτός του οτι προσθέτουν στο βλέμμα ένα πιο έντονο, δραματικό στοιχείο, αποτελούν όνειρο πολλών από εμάς! Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που μας τελείωσε η μάσκαρα, το "απόλυτο" καλλυντικό στο μακιγιάζ των ματιών μας;

Βρήκαμε 3 εναλλακτικούς τρόπους που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες μας να φαίνονται μεγάλες σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!

2fcae8bc96460c070e58e51932aadcd6

1.Ψαλιδάκι βλεφαρίδων...

Κάνει θαύματα στις βλεφαρίδες μας, αρκεί να ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε σωστά! Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μπορεί να χαρίσει την τέλεια καμπυλότητα στις βλεφαρίδες μας και να κάνει το βλέμμα μας σαγηνευτικό. Μια- δύο φορές αρκούν σε κάθε μάτι , χωρίς να ασκούμε παράλληλα υπερβολική πίεση!

10 f1f9ea8392bc2afdbf3dfcdb21df0b7e

Ψαλιδάκι βλεφαρίδων Bobbi Brown

2. Μια οδοντόβουρτσα αρκεί...

Κι όμως, μια καθαρή οδοντόβουρτσα εκτός από τη διατήρηση της καλής στοματικής μας υγειινής, μπορεί να μεταμορφωθεί σε beauty εργαλείο! Αρκεί να τη βρέξουμε με ζεστό νερό και στη συνέχεια να τη στεγνώσουμε ελαφρά με μια καθαρή πετσέτα. Τώρα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στις βλεφαρίδες μας, βουρτσίζοντάς τις- ξεκινάμε από τη βάση του βλεφάρου, ρίζες των βλεφαρίδων, και συνεχίζουμε με φορά προς τις άκρες.

pure toothbrush holder

3. Με τα χέράκια μας...

Τα δάκτυλά μας μπορούν να εξελιχθούν στο πολυτιμότερο εργαλείο του μακιγιάζ μας! Όπως συνηθίζουμε να ζεσταίνουμε ελαφρώς το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων πριν το χρησιμοποιήσουμε, έτσι μπορούμε να ζεστάνουμε τα δάκτυλά μας είτε πλένοντάς τα με χλιαρό νερό είτε τρίβοντάς τα και να ασκήσουμε μια ελαφριά πίεση στις βλεφαρίδες μας. Πιέζουμε για μερικά δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνουμε. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, προσοχή στην υπερβολική πίεση.