Σπασμένη σκιά ματιών; Η λύση για να τη φτιάξεις είναι πιο εύκολη απ' ό,τι νομίζεις!

Βιβή Αγγελάκη
Σπασμένη σκιά ματιών; Η λύση για να τη φτιάξεις είναι πιο εύκολη απ' ό,τι νομίζεις!

Δε φαντάζεσαι πόσο απλά...

Υπάρχει σε ένα ξεχασμένο νεσεσέρ κάπου στο σπίτι και ακόμη κι αν την ανακαλύψεις δεν λές να την πετάξεις γιατί πολύ απλά είναι η αγαπημένη σου σκιά ματιών! Είναι αυτή η σκιά που δεν πρόλαβες να χαρείς στα μάτια σου, γιατί έσπασε...

Κι όμως, πριν συνεχίσεις να την κρατάς καλά κλεισμένη στο νεσεσέρ σου και κάθε φορά που τη βλέπεις να σκέφτεσαι πόσο κρίμα είναι που έσπασε, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτή τη «σωτήρια» λύση, που θα «αναστήσει» τη σπασμένη σου σκιά.
Ακολούθησε, λοιπόν, τις οδηγίες και δε θα χάσεις!

Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι:

η σπασμένη σκιά σου,
λίγο οινόπνευμα,
ένα μικρό διάφανο σακουλάκι
και ένα ξυλάκι

cd0cb11a269be3d637f52282bf7e59e9 1b6ee

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη:

Αρχικά, ρίξε τη σπασμένη σκιά ματιών στο μικρό διάφανο σακουλάκι (polybag) και θρυμάτισέ την, μέχρι να γίνει σκόνη. (Βέβαια μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία έχοντας τη σκιά στη συκευασία της- αρκεί να είσαι πολύ προσεκτική). Έπειτα, ρίξε τη ξανά πίσω στη συσκευασία της και πρόσθεσε μερικές σταγόνες οινόπνευμα ώστε να μπορεί να γίνει αναμειχθεί καλά. Ανακάτεψε καλά το μείγμα με το ξυλάκι και άφησέ το να στεγνώσει για μερικές ώρες. Για να αποκτήσει η σκιά σου το αρχικό της σχήμα και λεία επιφάνεια, μπορείς να τυλίξεις ένα κέρμα σε μια χαρτοπετσέτα και να το πιέσεις απαλά πάνω σπό τη σκιά.


Η σκιά σου είναι και πάλι καινούργια!