Φτιάξτε τη δική σας παλέτα σκιών

Φτιάξτε τη δική σας παλέτα σκιών

Η Artdeco κολλάει τις αγαπημένες σας σκιές με μαγνήτη.

Πόσες φορές έχετε δει μία παλέτα σκιών και ερωτεύεστε κάποια από τα χρώματα της και είστε σίγουρες ότι θα τα φορέσετε, αλλά άλλο τόσο σίγουρες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσετε κάποια άλλα που περιέχει.


Στο τέλος, την αγοράζετε και απλά επιβεβαιώνεστε αφού η αγαπημένη σας σκιά τελειώνει, ενώ η άλλη μένει ανέγγιχτη όλο το διάστημα, είναι σαν καινούρια και φυσικά τελείως άχρηστη.


Αισθάνεστε ότι πετάτε τα λεφτά σας γιατί θα μπορούσατε να πάρετε κάποιο άλλο χρώμα σκιάς ή ακόμη και κάποιο άλλο προϊόν μακιγιάζ, αλλά τι να κάνουμε που ο έρωτας σας για το χρώμα που σας κέρδισε από την αρχή ήταν τέτοιος!


Η παλέτα της Artdeco, Beauty Box Trio σας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Σε αυτήν την παλέτα μπορείτε να προσθέσετε όποιο χρώμα σας αρέσει και να κάνετε τους δικούς συνδυασμούς. Έχει μαγνήτη στον πάτο της και οι σκιές κολλάνε πάνω της χωρίς κανένα κίνδυνο να μετακινηθούν και να σπάσουν.


Η Art Design 11 είναι το καινούριο σχέδιο της Beauty Box Trio- αφού κάθε σεζόν βγαίνει κι ένα ακόμη σχέδιο στη θήκη- και μπορείτε να την γεμίσετε με τις δικές σας αποχρώσεις.


Επιλέξετε ανάμεσα στις: No. 12 chocolate cake, No. 25 warm beach, No. 59 caribbean green, No. 57 tropical green, No. 257 clear water, No. 263 venetian blue και κάντε το δικό σας τρίο με καφέ, πράσινο και μπλε που επιτάσσει η μόδα.