Δυνατά νύχια με 2 μόλις φυσικά υλικά!

Βιβή Αγγελάκη
Δυνατά νύχια με 2 μόλις φυσικά υλικά!

Τέλος στις ξηρές παρανυχίδες με τον πιο ανέξοδο τρόπο

Μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν θέλει τα νύχια μας εντελώς άβαφα. Φυσικά, κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται ως η πιο εύκολη και safe επιλογή για καθεμία από εμάς, αφού δεν χρειάζεται να προβληματιστούμε για το χρώμα και τους συνδυασμούς. Βέβαια, αν θέλουμε να πετύχουμε ένα άβαφο αλλά εξίσου λαμπερό mani, τότε θα πρέπει να φροντίσουμε για τη σωστή περιποίηση των νυχιών μας, η οποία θα πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση!

Ένα από τα πράγματα που οι περισσότερες αμελούμε είναι η σωστή ενυδάτωση τους, με αποτέλεσμα τα πετσάκια γύρω από τη βάση τους να γίνονται ξηρά ή ακόμη και να αιμορραγούν, κάνοντας τα νύχια μας να φαίνονται αντιαισθητικά.

Η λύση για βαθιά ενυδάτωση θα έρθει αφενός πίνοντας πολύ νερό, που χρειάζεται ο οργανισμός προκειμένου να προωθήσει την υγιή και δυνατή ανάπτυξή τους, αφετέρου με μια σούπερ ενυδατική λύση που θα κάνει τα πετσάκια-παρονυχίδες πιο μαλακά.

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι:

1 κουταλάκι της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι

Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε τα δύο υλικά και απλώστε στην περιοχή γύρω από τα νύχια σας. Κάντε ελαφρύ μασάζ για μερικά μόνο λεπτά σε κάθε δάκτυλο ξεχωριστά.

Αφήστε το μείγμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως και να εισχωρήσει στην ξηρή επιδερμίδα γύρω από τα νύχια σας. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα ενώ είναι από τις πρώτες κιόλας χρήσεις του θα δείτε να νύχια σας να γίνονται πιο δυνατά και λαμπερά!