Τα 9 βήματα του ηλιοκαμένου μακιγιάζ από τον make-up artist της Max Factor, Γιάννη Μαρκετάκη

Τα 9 βήματα του ηλιοκαμένου μακιγιάζ από τον make-up artist της Max Factor, Γιάννη Μαρκετάκη

Το look για το Καλοκαίρι 2011 από τη Max Factor παρουσιάστηκε στην επίδειξη μόδας του Δημήτρη Πέτρου και εσείς μπορείτε να το κοπιάρετε με εννιά απλά βήματα.

1_MG_0659
1b_MG_0660

Η Max Factor και ο επίσημος make-up artist της, Γιάννης Μαρκετάκης, επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των μοντέλων στην επίδειξη «Θeros»του Δημήτρη Πέτρου για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011, όπου ο Γιάννης πρότεινε ένα φρέσκο και ελαφρώς ηλιοκαμένο look: δέρμα ελαφρώς τονισμένο από τον πρώιμο ανοιξιάτικο ήλιο, με διακριτικές λάμψεις του χρυσού, του bronze και του πορτοκαλί.

Μπορείτε να αποκτήστε κι εσείς αυτό το look, ακολουθώντας τις συμβουλές του Γιάννη Μαρκετάκη και της Max Factor:

1.Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο το Xperience Weightless Foundation σε απόχρωση Brown Hessian, μια ανάλαφρη βάση που χαρίζει άψογο αποτέλεσμα, έχει όμως ταυτόχρονα και εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση. Είναι μια ιδανική βάση καθώς είναι ελαφρύ και επιτρέπει στο δέρμα να «αναπνέει» και να δείχνει φρέσκο και δροσερό.

2_MG_0667


2.Φωτίστε τα μάτια με το Mastertouch concealer σε απόχρωση Fair ή Beige ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

3_MG_0670
3b_MG_0672


3.Χρησιμοποιείστε το Miracle Touch Creamy Blush σε απόχρωση Soft Copper. Με τις άκρες των δαχτύλων, απλώστε μικρή ποσότητα ταμποναριστά στα ζυγωματικά. Δώστε ένταση στα μήλα του προσώπου και χρησιμοποιώντας πάλι τα δάχτυλά, δώστε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

4_MG_0677


4.Δημιουργήστε ένα όμορφο ηλιοκαμένο εφέ στο πρόσωπο περνώντας την Bronzing Powder της Max Factor σε απόχρωση Golden στα ζυγωματικά, τα μήλα και ελαφρά πάνω από τη μύτη με ένα μεγάλο πινέλο.

5_MG_0686


5.Περάστε τα μήλα του προσώπου με το Panstick 001, για να δώσετε στο δέρμα έξτρα λάμψη.

6_MG_0693
6b_MG_0698


6.Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιείστε τις νέες διπλές, κρεμώδεις σκιές Smoky Eye Effect σε απόχώσεις Bronze Haze και Citrus Thunder με έναν μοναδικό τρόπο. Με την μυτερή άκρη της Citrus Thunder περάστε όλο το κινητό βλέφαρο και χρησιμοποιήστε τη μυτερή άκρη της Bronze Haze για να φτιάξετε το smoky effect, περνώντας τη σκιά πάνω από τη γραμμή του κινητού βλεφάρου και κατεβαίνοντας προς την εξωτερική γωνία του ματιού και στη συνέχεια κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες.

7_MG_0709


7.Δώστε περισσότερη ένταση στα μάτια κάνοντας μια ελαφριά γραμμή με ένα καφέ μολύβι kohl. Στη συνέχεια περάστε την εσωτερική κόγχη των κάτω βλεφάρων με λευκό μολύβι Kohl.

8_MG_0718


8.Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών περνώντας τις βλεφαρίδες με την False Lash Effect mascara της Max Factor σε απόχρωση black/ brown.


9.Για τα χείλη χρησιμοποιήστε σε συνδυασμό το Xperience Gloss Balm σε απόχρωση Amber και το Max Colour Εffect Gloss Τube σε απόχρωση Orange Smack της Max Factor.

9_MG_0727
9b_MG_0734