Κατεστραμμένες άκρες; Οι 2 πανεύκολες μάσκες που μπορείτε να κάνετε απόψε!

Για όσες δεν προλαβαίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας... υπάρχει η μεταμεσονύκτια λύση!

Μπορεί να απολαύσαμε όσο τίποτε άλλο το καλοκαίρι, όμως τα μαλλιά μας ταλαιπωρήθηκαν πιο πολύ απ' ότι φανταζόμαστε! Λίγο ο ήλιος, το θαλασσινό αλάτι, η χρήση εργαλείων hairstyling χωρίς την ανάλογη προστασία, έφθειραν τα μαλλιά μας και κυρίως τις άκρες!

Κι αν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και ο χρόνος που μπορείτε να αφιερώσετε για τον εαυτό σας λίγος, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτές τις δύο πανεύκολες μάσκες που μπορείτε να τις απλώσετε στα μαλλιά σας και συγκεκριμένα στις κατεστραμμένες άκρες σας λίγο πριν κοιμηθείτε και να τις αφήσετε όλο το βράδυ.

 


Για την πρώτη θα χρειαστείτε:

1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
1 κουταλάκι του γλυκού έλαιο βιταμίνης Ε

Η προετοιμασία θα σας πάρει λιγότερο από 1 λεπτό.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το λάδι καρύδας και το έλαιο βιταμίνης Ε . Αν χρειαστεί ζεστάνετε το μείγμα με τα έλαια στο φούρνο μικροκυμάτων για 20-30 δευτερόλεπτα. Απλώστε το ζεστό μείγμα στις άκρες των μαλλιών σας και αφήστε το όλο το βράδυ. Ξεπλύνετε το πρωί με χλιαρό νερό.

 


Για τη δεύτερη μάσκα θα χρειαστείτε:

1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Ακολουθείτε την ίδια προετοιμασία με την πρώτη μάσκα. Σε ένα μπολ ζεστάνετε μια μικρή ποσότητα μελιού με το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε στις άκρες των μαλλιών σας.

 

Tip 1. Ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών σας, μπορείτε να αυξήσετε ανάλογα και την ποσότητα των υλικών που χρησιμοποιείτε στις μάσκες σας.

Tip 2. Για να μην λερωθείτε ή λερώσετε το μαξιλάρι σας κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, μπορείτε να φορέσετε ένα ειδικό σκουφάκι ή να τυλίξετε τα μαλλιά σας με πλαστική μεμβράνη.

 

Οι μάσκες αυτές θα ενισχύσουν και θα αναζωογονήσουν τα εύθραυστα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα θα τα θωρακίσουν από την εμφάνιση ψαλίδας. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ