Ροδόνερο: Δες πώς μπορείς να το εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!

Βιβή Αγγελάκη
Ροδόνερο: Δες πώς μπορείς να το εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!

Απλά με τη βοήθεια της φύσης

Αν είσαι μια γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της και εμπιστεύεται μαζί με όλα τα άλλα και τις υπερδυνάμεις της φύσης στη beauty ρουτίνα της, τότε το ροδόνερο σίγουρα συμπεριλαμβάνεται μέσα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!

Μυρωδάτο, εντελώς φυσικό και με θαυματουργές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες το ροδόνερο αποτελεί ίσως το αρχαιότερο καλλυντικό προϊόν, γνωστό στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Αν πάλι, αγαπάς το ροδόνερο αλλά δεν ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις καθημερινά , τότε μπορείς να δεις 6 απίστευτες χρήσεις του!

Τονώνει και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες ( κυρίως βιταμίνη C), το ροδόνερο κάνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και φωτεινή κάθε φορά που το χρησιμοποιείς.

Ενυδατική δράση: Χάρη στην εντελώς φυσική σύνθεσή του, μακριά από χημικά συστατικά ή αλκοόλ, το ροδόνερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενυδατώσει και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα άμεσα, χωρίς να την ξηράνει.

Setting spray: Μπορείς να ψεκάσεις ροδόνερο πάνω στο τελικό μακιγιάζ σου, προκειμένου να του δώσεις μεγαλύτερη διάρκεια και μια αίσθηση φρεσκάδας.

Φυσικό ντεμακιγιάζ: Η ταυτόχρονη δράση του ως φυσικό καθαριστικό, που απομακρύνει τους ρύπους, το μακιγιάζ και «ανοίγει» τους πόρους της επιδερμίδας από τη μια πλευρά και ως super ενυδατικό προϊόν, από την άλλη πλευρά, το καθιστά ιδανικό για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου.

Μειώνει την ερυθρότητα: Εάν παρατηρήσεις πως η επιδερμίδα σου σε κάποιο σημείο είναι ερεθισμένη ή έχει κοκκινίλες (κυρίως αυτό μπορεί να σου συμβεί μετά το ξύρισμα), τότε απλά πέρασε ταμποναριστά στην περιοχή ροδόνερο. Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και στυπτικές ιδιότητές του, το ροδόνερο θα καταπραΰνει την περιοχή.

Χαλαρώνει τον οργανισμό: Εκτός από τις ευεργετικές δράσεις του κυρίως στην επιδερμίδα, η εκπληκτική διακριτική μυρωδιά του μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την εκτόνωση του εκνευρισμού ή της νευρικής έντασης. Χαλαρώνει και ηρεμεί μέσα σε λίγα λεπτά!