4 κινήσεις-κλειδιά που θα κάνουν το ρουζ σου να διαρκεί όλη μέρα!

Ακολούθησε τα σωστά βήματα!

Είναι αυτό το «μαγικό» προϊόν που μπορεί να δώσει μια λάμψη, ένα χρώμα υγείας στα ζυγωματικά μας με λίγες μόνο κινήσεις. Το ρουζ είναι από τα καλλυντικά που δεν βγαίνουν εύκολα από το νεσεσέρ μας χειμώνα-καλοκαίρι!


Κι όμως, πολλές φορές, ενώ δεν το παραλείπουμε από το καθημερινό μακιγιάζ μας, όσο περνά η ώρα το βλέπουμε να εξαφανίζεται από τα μάγουλά μας. Με αυτές τις 4 πανεύκολες κινήσεις-κλειδιά θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε ζωντανό!

 

 

e3c25f00410306884739c711cf69b2cd 2cbcc

 

 

#1. Η βαθιά ενυδάτωση είναι αρχή των πάντων


Αν θέλεις να κάνεις το ρουζ σου να διαρκεί, θα πρέπει πάντα να κάνεις ένα σωστό καθαρισμό με απολέπιση σε τακτική βάση και να ενυδατώνεις βαθιά το πρόσωπό σου. Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε τύπο επιδερμίδας κι αν έχεις (από ξηρό μέχρι και λιπαρό).


#2. Πες «ναι» στο primer


Μη ξεχνάς να απλώνεις το primer πριν το foundation, καθώς με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις την ιδανική βάση και θα κάνεις το μακιγιάζ σου να διαρκεί περισσότερο.

 

 

fba535506cf478460982ea02e50f8615 54bf0

 


#3. Προτίμησε την υγρή μορφή foundation


Η υγρή μορφή foundation, εκτός του ότι είναι πιο εύκολη στην εφαρμογή της, είναι πιο ελαφριά από αυτή σε μορφή πούδρας και δημιουργεί ένα πιο φυσικό και με διάρκεια αποτέλεσμα, όταν ενωθεί με το ρουζ.

 

#4. Κάνε το σωστό layering


Πριν απλώσεις το αγαπημένο σου ρουζ σε μορφή πούδρας, φρόντισε να εφαρμόσεις στα ζυγωματικά σου ένα ρουζ σε κρεμώδη μορφή - αντί βάσης- σε παρόμοια απόχρωση. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ σου.

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ