Ξύπνησες με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια; Εξαφάνισέ τους με 2 φυσικές λύσεις express!

Βιβή Αγγελάκη
Ξύπνησες με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια; Εξαφάνισέ τους με 2 φυσικές λύσεις express!

Μπορείς να τις δοκιμάσεις και τώρα ακόμη!

Μπορεί να πέρασες τέλεια χθες το βράδυ και σήμερα να έχεις να αφηγηθείς πολλά στις κολλητές σου για τη χθεσινή έξοδό σου, όμως, το ίδιο πολλά έχουν να πουν και τα μάτια σου, μιας και οι μαύροι κύκλοι ή το πρήξιμο δεν λένε να σε αποχωριστούν!

Αν ψάχνεις για αυτές τις ανέξοδες λύσεις express που θα βελτιώσουν την είκόνα σου και θα μειώσουν τους μαύρους κύκλους ή το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις μια από τις παρακάτω φυσικές συνταγές!


#1. Χυμός Πατάτας

Εμπότισε λίγο βαμβάκι σε μια μικρή ποσότητα χυμού πατάτας (λιώσε μια πατάτα στο μπλέντερ) και τοποθέτησέ το κάτω από τα μάτια σου για περίπου 15- 25 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με κρύο νερό. Χάρη στις φυσικές λευκαντικές τους ιδιότηες, οι πατάτες θα σε απαλλάξουν από τους μαύρους κύκλους και το έντονο πρήξιμο στην περιοχή των ματιών.


#2. Πάστα μέντας

Πλύνε καλά μερικά φύλλα μέντας και με τη βοήθεια του μπλέντερ δημιούργησε μια πάστα μέντας. Άφησέ την για περίπου 30 λεπτά κάτω από τα μάτια σου και στη συνέχεια ξέπλυνε με κρύο νερό. Τα φύλλα μέντας θα φωτίσουν την επιδερμίδα σου!