Σπυράκι της τελευταίας στιγμής; Αυτά είναι τα must βήματα για να το καλύψεις!

Βιβή Αγγελάκη
Σπυράκι της τελευταίας στιγμής; Αυτά είναι τα must βήματα για να το καλύψεις!

Ακολούθησε τα 3 βήματα για τέλεια κάλυψη με τη βοήθεια του μακιγιάζ

Μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή μιας και οι αιτίες που τα προκαλούν ποικίλουν και φυσικά ένα και μόνο, ξαφνικό και ανεπιθύμητο σπυράκι είναι ικανό να μας χαλάσει τη διάθεση! Κι όμως, με αυτά τα τρία βήματα μπορούμε να τα καταφέρουμε και να καλύψουμε το μικρό εφιάλτη που εμφανίστηκε στο πρόσωπό μας χωρίς να το καταλάβει κανείς...

6fee7c8518ae67038b1edf4fc3d12e7f 4ea97

#1. Βάζουμε τη σωστή βάση. Με ένα καθαρό σφουγγαράκι μακιγιάζ απλώνουμε το foundation (που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας μας, όχι πιο σκούρο) σε όλο το πρόσωπό μας και περνάμε ταμποναριστά πάνω στο σπυράκι ώσπου να καλυφθεί και η κοκκινίλα να είναι λιγότερο ορατή. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να αδειάσουμε όλο το foundation στο πρόσωπό μας...

db824339cda95fa594347269bebf0552 e19dd


#2. Φυσικά, το concealer είναι ένα απόλυτο must . Με το πινέλο εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα concealer (στη σωστή απόχρωση) πάνω στο προβληματικό σημείο. Ο τρόπος εφαρμογής του concealer παίζει σημαντικό ρόλο στη σωστή κάλυψη. Είναι σημαντικό να πιέσουμε πολύ απαλά και να μην σκουπίσουμε ή τρίψουμε το σημείο έντονα με τα χέρια μας .

966eb356ee8fd8c554c7c6067ddd5e53 3be2b


#3. Τελειώνουμε, περνώντας μια ελαφριά στρώση ημιδιάφανης ή στο χρώμα του δέρματος σκόνης, που θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ μας πάνω στο σπυράκι.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν πριν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ μας να εφαρμόζουμε τις ειδικές κρέμες που μειώνουν την ερυθρότητα και μπορούν να ξηράνουν το σπυράκι.