Ενυδατική κρέμα: Βρήκαμε το τέλειο tip για καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας!

Βιβή Αγγελάκη
Ενυδατική κρέμα: Βρήκαμε το τέλειο tip για καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας!

Πώς μπορούμε να κάνουμε τις κρέμες να "λειτουργούν" καλύτερα στην επιδερμίδα μας...

Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά, ακόμα μια θα μας βοηθήσει να το εμπεδώσουμε καλύτερα: Η σωστή και βαθιά ενυδάτωση είναι το Α και το Ω σε μια επιδερμίδα που μπορεί να είναι λαμπερή ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!


Κι όταν λέμε ενυδάτωση, δεν εννούμε μόνο το να πίνουμε πολύ νερό, αλλά το να εντάξουμε στο καθημερινό διαιτολόγιό μας λαχανικά και φρούτα, να απλώνουμε σωστά και τακτικά την ενυδατική μας και γενικότερα να αλλάξουμε τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τις κακές συνήθειες του παρελθόντος (όπως το κάπνισμα).

6f359bc4af58dbf53bcc0414050b0b0d 2878f


Όσο αφορά τις κρέμες, όμως, που χρησιμοποιούμε καθημερινά στην επιδερμίδα μας, πώς μπορούμε να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά τους;

Η αισθητικός Stephanie Lauren Brown μας δίνει, λοιπόν, το πιο εύκολο και ανέξοδο tip για να κάνουμε την ενυδατική ή τον ορό ακόμη πιο αποτελεσματικά και προσωπικά εδώ και κάμποσες μέρες έχω αρχίσει να το εφαρμόζω...

7f48db298d1464be895335b2dc3572b5 1fae7

«Προσπαθήστε να αναμίξετε τον ορό ή την ενυδατική σας κρέμα σας με λίγο νερό ή με ένα τόνερ με βάση το νερό και έπειτα εφαρμόστε κανονικά στην επιδερμίδα σας. Κι αυτό γιατί το δέρμα απορροφά πολύ πιο εύκολα και βαθιά το νερό, επομένως και τα προϊόντα με νερό .»