Εσύ ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζουμε τη βούρτσα των μαλλιών μας;

Βιβή Αγγελάκη
Εσύ ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζουμε τη βούρτσα των μαλλιών μας;

Διάβασε και θα καταλάβεις...

Μπορεί να έχουμε εμμονή με την καθαριότητα (ιδίως αν είσαι Παρθένος) και να πλένουμε τα χέρια μας κάθε τρεις και λίγο, να βουρτσίζουμε τα δόντια μας μετά από κάθε γεύμα, να καθαρίζουμε τα πινέλα του μακιγιάζ μας πολύ-πολύ συχνά, και γενικότερα να είμαστε με ένα αντιμικροβιακό gel/spray στο χέρι, ψεκάζοντας τα πάντα, όμως στην περίπτωση της βούρτσας των μαλλιών μας, τα πράγματα αλλάζουν...


Οι περισσότερες από εμάς, το ξεχνάμε ή μάλλον δεν πάει ο νους μας πόσο συχνά θα πρέπει να καθαρίζουμε τη βούρτσα των μαλλιών μας.

dtydrty 2953a

Σε μια βρώμικη βούρτσα (δηλαδή, που έχουμε να καθαρίσουμε πολύ καιρό) εκτός από το αισθητικό κομμάτι-σε καμία δεν αρέσει να βλέπει και να χρησιμοποιεί στα μαλλιά της μια βούρτσα με χιλιάδες τρίχες πάνω της- θα πρέπει να εξετάσουμε και το κομμάτι της υγιεινής: Σκόνη, βρωμιά, βακτήρια, λιπαρά έλαια και υπολείμματα προϊόντων hairstyling είναι μόνο μερικά από αυτά που περιέχονται στην επιφάνειά της και φυσικά μεταφέρονται στα καθαρά μαλλιά μας κάθε φορά .

e9956c2748f3e4a9f9dcba133f6cdf6b 33529


Κάθε πότε, λοιπόν, πρέπει να καθαρίζουμε τις βούρτσες των μαλλιών μας;


Οι ειδικοί, επισημαίνουν μια φορά την εβδομάδα , ενώ τονίζουν πως κάθε φορά που χρησιμοποιούμε τη βούρτσα μας, θα πρέπει να αφαιρούμε τις τρίχες που μένουν στην επιφάνειά της.

Stay tuned γιατί πολύ σύντομα θα μάθεις τον πιο εύκολο τρόπο να καθαρίζεις τις βούρτσες σου!