Γκρίζα μαλλιά; Δες πώς μπορείς να τα σκουρύνεις εντελώς φυσικά, με χυμό πατάτας!

Βιβή Αγγελάκη
Γκρίζα μαλλιά; Δες πώς μπορείς να τα σκουρύνεις εντελώς φυσικά, με χυμό πατάτας!

Say Whaaaaaat?

Αν κάτι, μεταξύ άλλων, με υπερενθουσιάζει σε αυτή τη δουλειά είναι οτι η beauty φαντασία των ανθρώπων δε σταματά ποτέ και πουθενά. Έτσι, καθημερινά, χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω πειραματίζονται με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν στη beauty ρουτίνα τους, ανακαλύπτουν νέες μεθόδους προκειμένου να βρουν την πολυπόθητη λύση, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι εντελώς φυσικές (aka και ανέξοδες)!


Αυτή τη φορά, λοιπόν, σας μεταφέρω μια φυσική συνταγή με χυμό πατάτας (για την ακρίβεια με φλούδες από πατάτες) που ο φυσικός Anthony Youn -ο τύπος που θα δείτε στο παρακάτω video- ισχυρίζεται πως καλύπτει- σκουραίνει τα γκρίζα μαλλιά.

be83d9dbc320806c63daa3a48cff1e85 56593

Τι χρειάστηκε:
Μια κούπα από φλούδες πατάτας
Δύο κούπες νερό

Σε μια μικρή κατσαρόλα έριξε τις φλούδες πατάτάς και το νερό και έβαλε το μείγμα να σιγοβράσει για περίπου πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, το άφησε να κρυώσει και το σούρωσε, κρατώντας το χυμό πατάτας σε ένα καθαρό μπολ. Αυτό το χυμο, όπως λέει και στο video, πρέπει να τον περάσει κάθε γυναίκα στα νωπά μαλλιά της ως ένα δεύτερο πλύσιμο . Γι καλύτερη εφαρμογή πάνω στα γκρίζα μαλλιά, χρησιμοποίησε ένα βουρτσάκι μαγειρικής.

Δείτε το video...

{youtube}9-v-0JxLDtI{/youtube}

Υ.Γ1. Στο τέλος, βέβαια, η κυρία στο video εμφανίζεται με σαφώς πιο σκούρα μαλλιά που δεν ξέρουμε αν οφείλονται στο οτι είναι βρεγμένα ή στο θαυματουργό χυμό πατάτας!


Υ.Γ2.Αν έχεις γκρίζα μαλλιά και μια από αυτές τις ημέρες μαγειρέψεις πατάτες... δεν θα χάσεις κάτι να δοκιμάσεις αυτή την πολλά υποσχόμενη συνταγή και φυσικά να μου στείλεις τις εντυπώσεις σου!