Το κόλπο που θα αλλάξει όλα όσα ήξερες για το γαλλικό στα νύχια σου!

Βιβή Αγγελάκη
Το κόλπο που θα αλλάξει όλα όσα ήξερες για το γαλλικό στα νύχια σου!

Plus: Θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και το γαλλικό μανικιούρ σου... παιχνιδάκι!

Σίγουρα το γαλλικό είναι από τις πιο safe και διαχρονικές επιλογές στο μανικιούρ κάθε γυναίκας που μπορεί να τη βγάλει «ασπροπρόσωπη» σε κάθε περίσταση: Από την ωραιότερη μέρα μέρα της ζωής της (γάμο της) μέχρι και την καθημερινότητά της.

66eaf4254102c86ef0a30d3fc09dc985 b457a

Φυσικά, η επιχείριση «γαλλικό μανικιούρ» δεν είναι και από τα πιο εύκολα πράγματα στη beauty ρουτίνα μας (εκτός αν τόοοσα χρόνια έχεις βρεις το μυστικό)! Σταθερό χέρι, άπειρη υπομονή και αρκετός χρόνος στη διάθεσή σου, ώσπου να πετύχεις την πολυπόθητη ίσια γραμμή και να στεγνώσει το μανικιούρ, είναι μόνο μερικά από αυτά τα must της όλης διαδικασίας...

1147 models were spotted backstage a the 1000x0 1 cc483


Κι όλα αυτά μας ήταν γνωστά και τα θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι που είδαμε τη μανικιουρίστα Jenny Draper και την ομάδα της να επιμελούνται το μανικιούρ των μοντέλων στο backstage του οίκου Julien Macdonald στη #LFW!

julien macdonald aw1617 beauty c9e1c


Η Jenny επέλεξε να «αναβαθμίσει» το κλασσικό γαλλικό κάνοντας μια μαύρη γραμμή αντί για λευκή στην άκρη του νυχιού, την οποία σχημάτισε όχι με τον παραδοσιακό τρόπο (με ένα μαύρο βερνίκι) αλλά με eyeliner !

screen shot 2016 02 20 at 13.46.57 f8bea


Για αρχή , λοιπόν, πέρασε μια λεπτή στρώση από το νέο βερνίκι της L’Oréal Paris, Color Riche A L'Huile στην απόχρωση #220 Dimanche Après Midi, προκειμένου να δώσει ένα απαλό χρώμα στα νύχια και έπειτα χρησιμοποίησε το eyeliner pen, Super Liner Superstar της L’Oréal Paris για να κάνει τη μαύρη γραμμή του γαλλικού στο μανικιούρ ! Στο τέλος, πέρασε ένα top coat σφραγίζοντας το χρώμα.

nail polish julien macdonald b5631


Πώς σου φαίνεται; Θα το δοκιμάσεις στο επόμενο γαλλικό σου;