Παρανυχίδες τέλος με αυτές τις δύο φυσικές συνταγές!

Βιβή Αγγελάκη
Παρανυχίδες τέλος με αυτές τις δύο φυσικές συνταγές!

Χωρίς να χρειαστεί να τις αφαιρέσεις

Πολλές φορές είναι η αιτία τα νύχια μας να δείχνουν αντιαισθητικά ακόμη και αν έχουμε κάνει ένα τέλειο μανικιούρ! Οι παρανυχίδες είναι από τα πιο συχνά προβλήματα -παράλληλα και από τις πιο κακές συνήθειες – που έχουμε οι περισσότερες, με αποτέλεσμα να ματώνει συχνά η περιοχή γύρω από τα νύχια μας και να κινδυνεύουμε ακόμη και από μόλυνση.

Houghton1 1024x682 43f89


Φυσικά, η λύση αν θέλουμε να τις αποφύγουμε και να έχουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα νύχια μας ακόμη και αν είναι άβαφα, είναι η σωστή ενυδάτωση! Η φύση μας δίνει για άλλη μια φορά την απάντηση, και εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε μια από τις παρακάτω φυσικές και εντελώς ανέξοδες συνταγές!

1. Έλαιο βιταμίνης Ε

Πάρε μια κάψουλα βιταμίνης Ε και χρησιμοποίησε το έλαιο της. Άπλωσέ το κατευθείαν πάνω στις ξηρές και αφυδατωμένες παρανυχίδες σου και θα δεις από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές να μαλακώνουν. Μπορείς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία όποτε θέλεις, ενώ δεν χρειάζεται να πλένεις στο τέλος τα χέρια σου μιας και το έλαιο βιταμίνης Ε απορροφάται άμεσα.

NYFW Nail Art Feature OPT 4d5bd


2. Η σούπερ συνταγή

Λιώσε μισό αβοκάντο και ανακάτεψέ το με 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας. Ανακάτεψε πολύ καλά και άπλωσε το μείγμα κατευθείαν πάνω στα νύχια σου λίγο πριν κοιμηθείς. Επανάλαβε τη διαδικασία όσο συχνά θέλεις.