Με αυτό το trick θα πετυχαίνεις την τέλεια γωνία στα φρύδια σου κάθε φορά!

Βιβή Αγγελάκη
Με αυτό το trick θα πετυχαίνεις την τέλεια γωνία στα φρύδια σου κάθε φορά!

Μην περιμένεις, δοκίμασέ το!

Αναμφισβήτητα ανάμεσα στις τάσεις ομορφιάς που παραμένουν «ακλόνητες» τα τελευταία χρόνια, είναι τα πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια και γενικότερα η «στροφή» προς το φυσικό, natural look. Κι ενώ μόλις χθες μέσα από τη στήλη ομορφιάς στο dutcesss daily είδαμε δέκα γυναίκες με τέλεια φρύδια προκειμένου να μας εμπνεύσουν για το δικό μας look, αυτή τη φορά βρήκαμε το trick για να πετυχαίνουμε και να αναδεικνύουμε σωστά , κάθε φορά, τη γωνία στα φρύδια μας .

21842 a model is seen backstage ahead of the 500x0 2 c5990


Για την ακρίβεια, η makeup artist Amy Nadine στο « The Beauty Department» μας δείχνει τη μέθοδο που ακολουθεί προκειμένου να «γεμίσουμε» τα «αδύναμα» και αραιά φρύδια μας, δημιουργώντας την τέλεια γωνία!

4483 a model poses backstage ahead of the 500x0 2 34986


Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι : Ένα βουρτσάκι για τα φρύδια (ίσως από παλιά μάσκαρα, αφού πρώτα το καθαρίσεις πολύ καλά) και μια σκιά ειδική για το γέμισμα των φρυδιών.

1asfsdf bb9da

1. Με το βουρτσάκι, σπρώχνεις όλες τις τρίχες των φρυδιών σας προς τα κάτω, ιδιαίτερα στο σημείο που κάνει γωνία το φρύδι σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις μια εικόνα για το πώς είναι τα φρύδια σου και να δεις πού υπάρχουν κενά για να συνεχίσεις ανάλογα με το «γέμισμά» τους. Στην ουσία δηλαδή, δεν «γεμίζεις» στα «τυφλά» τα φρύδια σου, αλλά σπρώχνωντας τις τρίχες προς τα κάτω και μπορείς να δεις που υπάρχει ανάγκη να τα «συμπληρώσεις».

2. Σε αυτό το σημείο άρχισε να «γεμίζεις» με τη σκιά φρυδιών τη γωνία του φρυδιού.

2afasfwer e324d

3. Αφού τελειώσεις με τη σκιά, πιάσε ξανά το βουρτσάκι και αυτή τη φορά χρησιμοποίησέ το βουρτσίζοντας τις τρίχες των φρυδιών σου, προς τα πάνω και έξω (όπως στη φωτό)

4. Βάλε την τελευταία πινελιά «γεμίζοντας» ελαφρώς το τελείωμα- την άκρη των φρυδιών σου.

Πώς σου φαίνεται; Εγώ ήδη σήμερα το δοκίμασα!