Κάντο όπως τα μοντέλα:Ο πιο εύκολος τρόπος να δείχνουν τα μάτια σου ξεκούραστα στο λεπτό

Βιβή Αγγελάκη
Κάντο όπως τα μοντέλα:Ο πιο εύκολος τρόπος να δείχνουν τα μάτια σου ξεκούραστα στο λεπτό

Σαγηνευτικό βλέμμα χωρίς μάσκαρα ή concealer!

Είναι Δευτέρα, μετά από τριήμερο και αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα είναι το ξυπνητήρι που «χτυπάει» ανελέητα, ενώ εσύ προσπαθείς να κερδίσεις μερικά λεπτά ύπνου, που σου «έκλεψαν» με την αλλαγή της ώρας. Δεν είσαι η μόνη, που βιώνει μια τέτοια πραγματικότητα και φυσικά, δεν είσαι η μόνη που θα ξυπνήσει με πρησμένα ή κουρασμένα μάτια!

stella mccartney fw2016 hair and nails 2f083

Αυτή τη φορά, λοιπόν, μάθαμε από τη διάσημη makeup artist Pat McGrath, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων στο fashion show για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 16 της Stella McCartney , το κόλπο για να φαίνεται το βλέμμα (των μοντέλων- αλλά και το δικό μας) πιο ξεκούραστο και το μοιραζόμαστε μαζί σου.

stella mccartney silver eye makeup w724 c657c


«Με ένα μπεζ μολύβι ματιών πέρασε κατά μήκος την μέσα γραμμή του κάτω βλεφάρου ενώ με ένα λευκό σχημάτισε ένα μικρό V στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Αυτός ο συνδυασμός κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο «ανοιχτά» και φωτεινά, «εξουδετερώνοντας» οποιαδήποτε ερυθρότητα γύρω από αυτά, ενώ παράλληλα κάνει όλο το μακιγιάζ πιο φρέσκο, σαν να έχεις κοιμηθεί περισσότερες ώρες» δήλωσε η makeup artist.

stella mccartney silver eye makeup 3 w724 090ff


«Είναι μια κίνηση που, σε συνδυασμό με λίγο ρουζ και καφέ μάσκαρα, κάνει το concealer περιττό. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο» λέει η Pat και συμφωνούμε απολύτως!