Beauty shots: 5 διαφορετικές beauty χρήσεις για τα τσιμπιδάκια σου

Βιβή Αγγελάκη
Beauty shots: 5 διαφορετικές beauty χρήσεις για τα τσιμπιδάκια σου

Όχι, δεν είναι μόνο για να συγκρατούν την φράντζα σου!

Τσιμπιδάκια, είναι τα μικρά εργαλεία που τιθασεύουν φράντζες, συγκρατούν κότσους και εξαφανίζονται την στιγμή που τα χρειάζεσαι (ενώ όταν δεν τα θες είναι συνεχώς μπροστά σου). Ήξερες όμως πως τα τσιμπιδάκια δεν είναι χρήσιμα μόνο για τα χτενίσματα σου;

Δες παρακάτω 5 διαφορετικές beauty χρήσεις τους...

beauty shots monday info 28.3 f29b3

Αναλυτικότερα:

1. Οργάνωση

Χρησιμοποίησέ τα για να οργανώσεις τα λαστιχάκια σου. Αν είσαι Παρθένος στο ζώδιο μπορείς να πιάσεις μαζί όλα τα διαφορετικά χρώματα. Αν δεν έχεις τέτοιους ψυχαναγκασμούς, τότε απλά πιάστα όλα μαζί και δεν θα τα ξαναχάσεις στον χαμό του νεσεσέρ σου.

organosi lastixakia a68de

2. Nail art

Έχεις σαφώς υπ’ όψιν σου το εργαλείο με τις στρογγυλές άκρες με το οποίο οι nail artists κάνουν τα μαγικά τους. Μάθε λοιπόν πως για να κάνεις κι εσύ «μαγικά» στα νύχια σου δεν χρειάζεται να αγοράσεις αυτό το εργαλείο αλλά να ανοίξεις ένα τσιμπιδάκι και να χρησιμοποιήσεις τις άκρες του!

nail art 0a6d5

3. Έργα τέχνης

Δώσε στα τσιμπιδάκια σου ρόλο πρωταγωνιστή και μην τα κρύβεις μέσα σε κότσους και κάτω από αλογοουρές. Φτιάξε γραμμικά σχέδια στα μαλλιά σου τοποθετώντας τα σε περίοπτη θέση.

xtenismata san erga texnis e5a49

4. Contouring

Πως θα κάνεις contouring με τσιμπιδάκια; Θα πιάσεις με αυτά το πινέλο για το ρουζ σου όπως βλέπεις στην φωτογραφία και δε θα ξοδέψεις ούτε cent για νέο πινέλο!

pinelo contouring b52ae

5. Ψεύτικες βλεφαρίδες

Σταμάτα να γίνεσαι χάλια με την κόλλα. Για να βάλεις μια πραγματικά πολύ λίγη ποσότητα στην άκρη των ψεύτικων βλεφαρίδων σου δεν έχεις παρά να επιστρατεύσεις ένα τσιμπιδάκι...

kolla stis vlefarides 321d1