Stop! Μήπως κάνεις αυτό το λάθος όταν φοράς σκιά ματιών;

Βιβή Αγγελάκη
Stop! Μήπως κάνεις αυτό το λάθος όταν φοράς σκιά ματιών;

Διόρθωσέ το!

Αν θεωρείς τον εαυτό σου expert στο μακιγιάζ, τότε ήρθε η ώρα να τσεκάρεις πως σίγουρα δεν κάνεις το παρακάτω λάθος ... Αν πάλι τα must have του νεσεσέρ σου δεν περιλαμβάνουν τις σκιές ματιών τότε ήρθε η ώρα να τις απενοχοποιήσεις, να τις αγαπήσεις και φυσικά, να τις φορέσεις σωστά (aka να κάνεις να δείχνουν πιο κολακευτικές στα μάτια σου!)


Οποιεσδήποτε αποχρώσεις κι αν φοράς, οποιαδήποτε τεχνική κι αν επιλέγεις, βρήκαμε το ένα και μόνο πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάς να κάνεις όταν φοράς σκιές ματιών!

CHANEL Cruise Dubai 2014 backstage beauty ab8c9


Σημείωνε, λοιπόν: Πάντοτε θα πρέπει να κάνεις καλό blending (aka να ανακατεύεις και να απλώνεις σωστά ) τη σκιά στα μάτια σου, έτσι ώστε να εφαρμοστεί σωστά σε όλο το κινητό βλέφαρο του ματιού σου. Πόσο μάλλον, όταν αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από μια σκιές, προκειμένου να έχεις ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου!

Τότε, όπως τονίζουν οι makeup artists, τo blending είναι απαραίτητο, καθώς «μαλακώνει» τις σκληρές γραμμές του μακιγιάζ, δίνοντας ένα πιο κολακευτικό και λιγότερο εκκεντρικό αποτέλεσμα.