10 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το lip balm σου

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το lip balm σου

Δεν είναι μόνο για ενυδατώνει τα χείλη σου...

Ένα lip balm υπάρχει στην τσάντα της κάθε γυναίκας (πόσο μάλλον μιας Queenette) και ο λόγος είναι απλός: ενυδατώνει τα χείλη και είναι σχεδόν εθιστικό. Υπάρχει ολόκληρη θεωρία πίσω από το lip balm και τον εθισμό αλλά δεν είναι της παρούσης. Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να σου πούμε 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το lip balm σου εκτός από το να ενυδατώσεις τα χείλη σου.

fili fe50b

Ναι είναι 10, ναι έχουν πολλή πλάκα, ναι θα σε σώσουν και ασφαλώς ΝΑΙ θα έχεις δικαιολογία να αγοράζεις περισσότερα και πιο συχνά. Ιδού...

1. Να τονίσεις τα ζυγωματικά σου
Απλά βάζεις λίγο στο δάχτυλό σου και ταμπονάρεις στα ζυγωματικά σου όπως θα έκανες με ένα highlighter. Μπορείς να κάνεις το ίδιοο και στο τόξο των φρυδιών σου.

afeleies ffc5c

2. Να τιθασεύσεις τις αφέλειες ή την φράντζα σου
Αν κατά την διάρκεια της ημέρας η φράντζα ή οι αφέλειές σου αποκτήσουν δική τους βούληση... τιθάσευσέ τις βάζοντας λίγο lip balm στα δάχτυλά σου και περνώντας τα από πάνω τους όπως θα έκανες με το κερί των μαλλιών σου.

3. Να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο
Δεν το περίμενες ε; Βάλε ελάχιστη ποσότητα lip balm στα σημεία που πρόκειται να ψεκάσεις το άρωμά σου. Η μυρωδιά θα «κολλήσει» στο λιπαρό φιλμ και θα διαρκέσει ατελείωτη ώρα!

fridia ae66b

4. Να σταθεροποιήσεις τα φρύδια σου
Απλό, βάλε λίγο στο δάχτυλό σου και πέρνα το από πάνω τους. Δεν πρόκειται να ξανακουνηθεί καμία τρίχα

5. Να κάνεις άψογο μανικιούρ
Λερώνεσαι με το βερνίκι ΚΑΘΕ φορά που πας να βάψεις μόνη σου τα νύχια σου; Απλά πέρνα ελάχιστη ποσότητα επάνω στις παρωνυχίδες σου και θα δεις να συμβαίνει κάτι μαγικό. Hint: το βερνίκι δεν κολλάει επάνω στις λιπαρές επιφάνειες.

manikiour 76494

6. Να κάνεις wet look στα μάτια
Το wet look στα βλέφαρα είναι super hot και μπορείς να το κάνεις απλά ταμπονάροντας ελάχιστη ποσότητα lip balm απευθείας επάνω στα βλέφαρά σου!

7. Να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου
Πως; Βουτώντας την άκρη του lip balm σου σε μια κουταλιά ζάχαρη! Είναι ό, τι πιο απολαυστικό έχεις κάνει ποτέ.

xeili 7c14d

8. Να ξεμπλέξεις τις αλυσίδες στον λαιμό σου
Αν τα κολιέ σου έχουν στήσει μια σατανική πλεκτάνη με σκοπό να σε πνίξουν στον ύπνο σου (τα δικά μας αυτό κάνουν κάθε βράδυ) ξέμπλεξέ τα βάζοντας λίγο lip balm στις αλυσίδες τους και δεν θα σου ξανασυμβεί.

9. Να τονίσεις το ντεκολτέ σου
Όπως τόνισες τα ζυγωματικά σου, έτσι θα τονίσεις και τα κόκαλα του ντεκολτέ σου τώρα που ο καιρός ζεσταίνει και η λαιμόκοψη κατεβαίνει χαμηλότερα.

10. Να σώσεις τα χέρια σου
Ξέχασες την κρέμα χεριών σου; Πέρνα λίγο από το Lip balm σου επάνω από τα πολύ ξηρά σημεία του δέρματός σου και κάνε ελαφρύ μασάζ.

Διάβασε ακόμα: Winter is here! Η Sophie Turner έκανε ένα icy look στα μάτια και μας άρεσε πολύ