4 απίστευτα beauty πράγματα που μπορείς να κάνεις με μια λακ!

Βιβή Αγγελάκη
4 απίστευτα beauty πράγματα που μπορείς να κάνεις με μια λακ!

Δες πού μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου εκτός από τα μαλλιά σου

Μέχρι τώρα την αγαπούσαμε και την ευγνωμονούσαμε για όλα αυτά, τα θαυματουργά πράγματα που κάνει στα μαλλιά μας. Ήρθε η ώρα όμως, να την αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ και να μάθουμε να τη χρησιμοποιούμε και σε άλλα θέματα που προκύπτον συχνά στην καθημερινή μας beauty ρουτίνα και μας δυσκολεύουν προς στιγμήν τουλάχιστον τη ζωή. Βρήκαμε, λοιπόν, 4 απρόσμενες χρήσεις της λακ- εκτός από τα μαλλιά μας- και στις παρουσιάζουμε ευθύς...

giphy 3 6bfe8

- «Κράτα» τα φρύδια σου στη θέση τους με ένα ψέκασμα!

Τα φρύδια σου είναι απείθαρχα και δε «στρώνουν» με τίποτα; Σου τελείωσε το gel που έχεις για να τα τιθασεύεις; No problem! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις λίγο από τη super σταθερή λακ σου πάνω σε ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών και με αυτό αμέσως να χτενίσεις τα φρύδια σου ώστε να μείνουν στη «θέση» τους όλη την ημέρα!

rtqertwerge 9f894


- Τσιμπιδάκια σταθερά!
Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματαν που θα έχεις παρατηρήσεις -ιδίως αν φοράς συχνά τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου- είναι πως συχνά «γλιστρούν» και «φεύγουν» από τα μαλλιά με αποτέλεσμα συνεχώς να τα χάνεις! Ποια είναι η λύση; Πριν φορέσεις το τσιμπιδάκι στα μαλλιά σου, ψέκασέ το με λίγη λακ, προκειμένου να έχεις το επιθυμητό κράτημα!

gsdgsdf cdfb4


- Νύχια στεγνά στο πι και φι!
Είναι από τα πιο βαρετά πράγματα όσο αφορά τη διαδικασία του μανικιούρ. Ναι, αναφέρομαι στις στιγμές που πρέπει να περιμένεις να στεγνώσει το βερνίκι στα νύχια σου προκειμένου να συνεχίσεις τη ζωή σου...Κι όμως η λάκ μπορεί να «σώσει» την κατάσταση και να κάνει τα πράγματα να εξελιχθούν λίγο πιο γρήγορα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις με λακ τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου και στη συνέχεια να τα βουτήξεις για ελάχιστα λεπτά μέσα σε ένα μπολ με κρύο νερό.

srter5yre 39bfe


- Εξαφάνισε το λεκέ από κραγιόν!
Θα σου έχει τύχει την ώρα που φοράς το μπλουζάκι ή το πουκάμισό σου να λερωθείς κατά λάθος με το κραγιόν, πόσο μάλλον όταν το διαπιστώσεις μετά από ένα μεγάλο night out. Ο λεκές από κραγιόν θεωρείται από τις δύσκολες περιπτώσεις, αλλά εσύ μην ανησυχείς καθόλου! Η λακ για άλλη μια φορά θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση! Ψέκασε το λεκέ με λακ πολύ καλά και άφησε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ταμποναριστά πέρασε από πάνω το λεκέ με ένα πανί ή σφουγγάρι, αφαιρώντας τον απαλά. Βάλε το ρούχο στο πλυντήριο και ο λεκές θα εξαφανιστεί!

DPG Network