Coachella Hair: Βρήκαμε το bohemian χτένισμα που κάνουν τα πιο stylish κορίτσια!

Βιβή Αγγελάκη
Coachella Hair: Βρήκαμε το bohemian χτένισμα που κάνουν τα πιο stylish κορίτσια!

Το χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το ΣΚ!

Κάθε τέτοια εποχή, η Καλιφόρνια ζει στους ρυθμούς του πιο boho, hipster μουσικού φεστιβάλ της Άνοιξης, του Coachella! Διάσημες bloggers, μοντέλα και οι μεγαλύτερες stars του πλανήτη, αφήνουν για λίγο το πάντα αψεγάδιαστο red carpet look και υιοθετούν ένα πιο ανάλαφρο, bohemian, hippie look , δημιουργώντας τάσεις και φυσικά δίνοντάς μας τέλειες ιδέες για τις δικές μας ανοιξιάτικες- καλοκαιρινές, επιμελώς ατημέλητες εμφανίσεις!

Coachella Festival: Θυμόμαστε τα 12 πιο εντυπωσιακά beauty looks των stars!

4bd5c77e4accf8dcd0210079f126e30f 1 6b3cb


Με τις Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Vanessa Hudgens, Alessandra Ambrosio, Kylie Jenner, Taylor Swift, Emily Ratajkowski, να διεκδικούν τον τίτλο της βασίλισσας του Coachella (ήδη από το πρώτο ΠΣΚ) και εν αναμονή του δεύτερου τριήμερου του Coachella, εμείς τα κορίτσια του queen, μεταμορφωθήκαμε σε «Coachella Girls» και σου δείχνουμε πως θα πετύχεις μόνη σου το πιο bohemian χτένισμα της σεζόν!

HALF BUN 654c5

#Coachella: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από το πιο boho φεστιβάλ του πλανήτη!


Σε λίγα μόλις βήματα, με την πολύτιμη βοήθεια της Αγάπης από τα Hair Tonic κομμωτήρια, το πιο stylish κορίτσι του Queen, η Ελίνα σου δείχνει πώς να πετύχεις μόνη σου ένα boho πλεκτό half top knot και να γίνει και εσύ ένα boho girl!

LP1 1324 1e5eb
LP1 1335 a75d8

Δες όλα τα βήματα στη gallery!

Hair Tonic Λαοδικης 40, Γλυφάδα

Φωτός: Λευτέρης Παρτσάλης