Αποκαλύφθηκαν!Αυτά είναι τα 6 tricks των stars για sunkissed επιδερμίδα χωρίς bronzer!

Βιβή Αγγελάκη
Αποκαλύφθηκαν!Αυτά είναι τα 6 tricks των stars για sunkissed επιδερμίδα χωρίς bronzer!

Τι αποκαλύπτουν δύο celebrity makeup artists;

Μπορεί το bronzer να είναι από τα αγαπημένα του καλοκαιρινού νεσεσέρ μας... όμως σε αυτό εδώ το άρθρο θα σου αποδείξουμε πως μπορείς να πετύχεις μία όμορφη, sunkissed επιδερμίδα -αναδεικνύοντας τη φυσική λάμψη της- χωρίς να χρησιμοποιήσεις καθόλου την bronzing πούδρα!

Πώς; Δύο celebrity makeup artists αποκάλυψαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους, τα μυστικά tricks που εφαρμόζουν στις διάσημες πελάτισσες τους και εμείς στα μεταφέρουμε με κάθε λεπτομέρεια!

#1. Ξεκίνα βάζοντας... τη μάσκα σου!
Είναι δέκα φορές πιο δύσκολο να αποκτήσεις μία λαμπερή επιδερμίδα-με ή χωρίς μακιγιάζ- αν πρώτα δεν της έχεις δείξει λίγη αγάπη! «Η κατάσταση του δέρματος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας», λέει η makeup artist Carissa Ferreri και συνεχίζει: «Κάνω πάντα μια μάσκα πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ, προκειμένου να είναι πιο λαμπερή και φωτεινή η επιδερμίδα.» Επίσης, αν το δέρμα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (δηλαδή, σωστά ενυδατωμένο κλπ), δεν χρειάζεται να το καλύψεις πλήρως με makeup, αλλά μπορείς να το αφήσεις να έχει μία φυσική λάμψη υγείας.

#2. Κάνε τη σωστή επιλογή στο foundation
Μπορείς να πειραματιστείς με το highlighter και το luminizer, όμως, το foundation είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι! Επίλεξε ένα πολύ φωτεινό foundation για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου. Αν πάλι δεν θέλεις να αποχωριστείς το παλιό σου foundation, τότε πριν το χρησιμοποιήσεις ανάμειξέ το μερικές σταγόνες από ένα Illuminator, για να ένα φρέσκο και πιο shimmery αποτέλεσμα!

#3. Πες ναι στα κρεμώδη καλλυντικά!
Σκοπός είναι, σύμφωνα με τη celebrity makeup artist Pati Dubroff, να δημιουργήσεις ένα «moonface», δηλαδή, το πρόσωπό σου να φαίνεται επίπεδο και στρογγυλό όπως το φεγγάρι, αλλά χωρίς να κάνεις strobing.Πώς θα το πετύχεις;
Απλά βάλε ταμποναριστά κρεμώδες highlighter στις κορυφές των ζυγωματικών σου προκειμένου να δώσεις λάμψη. Επίσης, προτίμησε το κρεμώδες ή υγρό ρουζ, για τέλειο φυσικό flush αλλά και για το γεγονός οτι μπορείς να το «χτίσεις» πιο εύκολα στα μάγουλά σου.

rs 634x305 140923120635 1024. 1pati dubroff makeup celebs glam squad 092314 74e87

#4. Άσε την πούδρα για το τέλος...
Αν πάλι χρησιμοποιείς πούδρα, (ιδιαίτερα, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα) φρόντισε να είναι μία πολύ ελαφριά. «Η πούδρα πρέπει να είναι πολύ λεπτή, χωρίς λάμψη, αλλιώς μπορεί να κάνει το λαμπερό πρόσωπό σου να δείχνει σαν disco ball» λέει χαρακτηριστικά η makeup artist. Γι αυτό το λόγο κράτα τη για το τελευταίο βήμα, προκειμένου να δώσεις διάρκεια στο αποτέλεσμα.

#5. Ο αλάνθαστος συνδυασμός!
Ένα έντονο χρώμα στα χείλη (και όχι διάφανο) «ζεσταίνει» το πρόσωπο. Όσο για το απόλυτο δίδυμο; «Επίλεξε ρουζ και κραγιόν από την ίδια χρωματική γκάμα», αναφέρει η Pati Dubroff. Αν θέλεις statement χείλη, μπορείς να δοκιμάζεις ένα με ματ φινίρισμα που θα αντισταθμίζει τη δροσιά της επιδερμίδας σου.

#6. Η διαφορά κρίνεται στα φρύδια...
Επίσης, μην ξεχνάς τα φρύδια σου! « Τα μεγάλα και έντονα φρύδια δίνουν σχήμα στο πρόσωπο σου» παρατηρεί η Pati. Είναι αυτά που «προσθέτουν» μία διάσταση στο πρόσωπό σου!