Τι κάνουν τα μοντέλα για να μη λερώνονται όταν βάζουν μάσκαρα;

Βιβή Αγγελάκη
Τι κάνουν τα μοντέλα για να μη λερώνονται όταν βάζουν μάσκαρα;

Το κόλπο τους κατευθείαν από τα backstage

Αν φοράς σε καθημερινή βάση μάσκαρα, τότε σίγουρα θα ξέρεις από πρώτο χέρι τι σημαίνει να λερώνεσαι... και το τέλειο- μέχρι εκείνη τη στιγμή -cat eye look σου, να μεταμορφώνεται σε ένα ακανόνιστο- καθόλου κολακευτικό- smokey eye με σημάδια μάσκαρα σε όλο το πάνω κίνητο βλέφαρο των ματιών σου. (Το πώς είναι μεγάλη ιστορία και δεν θα την αναλύσουμε εδώ).

Φυσικά, το ίδιο πρόβλημα μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες (που μεταφράζεται εδώ: στους καλύτερους και πιο αξιόλογους makeup artitsts) , με τη διαφορά όμως, οτι εκείνοι έχουν βρει το «κλειδί της επιτυχίας» να αποφεύγουν τις αντιαισθητικές μουντζούρες και να μην δίνουν μάχη με τα προϊόντα ντεμακιγιάζ όλη την ώρα.

Victorias Secret Fashion Show 2012 backstage beauty hair makeup Candice and Tom Pecheux 50b7f
namnlost 14 500x500 e9be0

L'Oreal Paris False Lash Wings Butterfly Sculpt Mascara


Και κάπως έτσι, ανακαλύψαμε το μυστικό τους από τα backstage της εβδομάδς μόδας υψηλής ραπτικής ( πιο συγκεκριμένα στο show του Angelo Marani), το οποίο είναι πιο απλό, πρακτικό και εύκολο απ’ ότι φαντάζεσαι...

mascara f8851


Ο makeup artist, λοιπόν, χρησιμοποίησε ένα μικρό, πτυσσόμενο καθρεφτάκι ανάμεσα στις βλεφαρίδες και το πάνω βλέφαρο, λειτουργώντας στην ουσία ως προστατευτική ασπίδα. Στην ίδια λογική, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία πιστωτική κάρτα ή το καπάκι από μία παλέττα, για να αποφύγεις τις ενοχλητικές μουντζούρες!

card for tidy application1 e251a