5 beauty tricks που θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό!

Βιβή Αγγελάκη
5 beauty tricks που θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό!

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο

Και ποια γυναίκα δεν θέλει το πρόσωπό της να φαίνεται πιο λεπτό και "σμιλευμένο" , χωρίς φυσικά να καταφύγει σε ακριβές θεραπείες προσώπου; Όλες! Κι όμως, εκτός από το μακιγιάζ βρήκαμε άλλα 4 beauty tricks που θα σε βοηθήσουν για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

#1. Πες «ναι» στα lowlights

76726f82c4d6a85c19062ba3cde87543

Όπως και στο μακιγιάζ, έτσι και στα μαλλιά, οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο λεπτό, ενώ οι πιο ανοιχτές αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο φωτεινά και μεγάλα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μερικά lowlights στα μαλλιά που βρίσκονται κοντά στο πρόσωπό σου και μερικά highlights στις άκρες των μαλλιών σου. Το ombré είναι από τις ιδανικότερες επιλογές!


#2. Βάλε τις «σωστές» βάσεις

avon makeup

Η προετοιμασία και η βάση στο πρόσωπο αποτελούν το Α και το Ω για φυσικό, μακιγιάζ και αποτέλεσμα με λάμψη που διαρκεί. Με προϊόντα όπως το ματ ή λαμπερό Make up Avon True Color Calming Effects θα πετύχεις ένα όμορφο, φωτεινό τελείωμα!

Η τοποθέτηση των σκιάσεων με οποιαδήποτε προϊόντα μακιγιάζ, όπως του ρούζ είναι εξίσου σημαντική για να δείχνει πιο «σμιλευμένο» το πρόσωπό σου! Εφάρμοσε μία σκουρόχρωμη βάση ή ένα πιο σκούρο ρουζ (χωρίς να κάνεις υπερβολές στην απόχρωση- ζήτα τη βοήθεια του ειδικού) στην ευθεία γραμμή από το μέσο περίπου του αυτιού μέχρι και το κέντρο των ζυγωματικών σου και κάνε το απαραίτητο blending με το πινέλο.


#3. Επίλεξε τα σωστά αξεσουάρ

8bf766806516a9796b448f90b1d2f039

Είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος να κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό και μακρύ στη στιγμή! Επίλεξε ένα ζευγάρι μακριά, κρεμαστά σκουλαρίκια τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή στο σημείο του λαιμού και όχι στο στρογγυλό πρόσωπό σου. Και φυσικά μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα απαλό ροζ lip gloss.

#4. «Παίξε» με τα μάτια

m13760667 352699 la

Το νέο υγρό eyeliner Grandiôse Liner της Lancôme είναι εμπνευσμένο από το μυστικό των make-up artists, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στη βάση των βλεφαρίδων από την εσωτερική γωνία έως την εξωτερική πλευρά.Ένα πλήρως καινοτομικό eyeliner με μηδενικό άξονα και απλικατέρ που προσαρμόζεται στο μοναδικό σχήμα που έχει κάθε μάτι.

«Παίζοντας» με το μακιγιάζ των ματιών σου, εστιάζεις τα βλέμματα όλων σε αυτό το σημείο του προσώπου σου και όχι στο υπόλοιπο πρόσωπό σου. Ένα cat eye look μπορεί να «χαρίσει» ένα πιο σοφιστικέ look κάνοντας το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό!


#5. Φρύδια!

06deep500x500

Brow Zings από τη Benefit Cosmetics: Αυτή η μικρή παλέτα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να τιθασεύσετε και να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας! Τέλειος συνδυασμός κεριού και πούδρας, ειδικό, επεκτεινόμενο διπλό πινέλο και λοξό τσιμπιδάκι φρυδιών!

Η σωστή γωνία, το πάχος αλλά και το χρώμα των φρυδιών σου επηρεάζει τη γενικότερη εικόνα του προσώπου σου. Φρόντισε με τη βοήθεια ενός επαγγελματία να δημιουργείς μία όμορφη γωνία στα φρύδια σου, που θα πλαισιώνει το πρόσωπό σου και άφησε τους πειραματισμούς! Εξάλλου, τα λεπτά ή αραιά φρύδια σίγουρα δε θα λειτουργήσουν με τον πιο κολακευτικό τρόπο!