Λαμπερά μαλλιά: 2 πανεύκολες μάσκες που μπορείς να κάνεις απόψε!

Βιβή Αγγελάκη
Λαμπερά μαλλιά: 2 πανεύκολες μάσκες που μπορείς να κάνεις απόψε!

Άφησέ τες όλο το βράδυ στα μαλλιά σου

Μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας οι αυξημένες υποχρεώσεις να μην σου επέτρεπαν να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με τη beauty ρουτίνα σου, όμως, τώρα, το βράδυ ( και συγκεκριμένα λίγο πριν κοιμηθείς) είναι το καλύτερο timing για να αναπληρώσεις το χρόνο που έχασες.

15dad1e9e001bae2850bdd39867e9c19

Χωρίς να ξοδευτείς καθόλου, με υλικά από την κουζίνα σου, μπορείς να κάνεις δύο πανεύκολες μάσκες που θα αναζωογονήσουν και θα ενδυναμώσουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου...ενώ κοιμάσαι! Απορροφώνται αμέσως από τα μαλλιά κάνοντάς τα πιο δυνατά και υγιή.

ad9eb95f8c8fa2d5f8e3a6463ca6b499


#1. Με λάδι καρύδας

Για να χαρίσεις λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σου, δοκίμασε να κάνεις αυτή τη μάσκα με λάδι καρύδας. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την ψαλίδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις σε ένα καθαρό μπολ ίσες ποσότητες από μέλι με λάδι καρύδας, αφού πρώτα το βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα . Ανακάτεψε πολύ καλά και στη συνέχεια άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου. Δέσε τα ψηλά σε ένα κότσο και κάλυψέ τα με ένα σκουφάκι μπάνιου. Το επόμενο πρωί λούσου ως συνήθως.

496235acd73f6d53038e3989d33c0a17


#2. Ελαιόλαδο το θαυματουργό

Είναι η πιο εύκολη στη χρήση της και ταυτόχρονα η πιο απλή στην προετοιμασία της μάσκα για τα μαλλιά που μπορεί να τα κάνει ακόμη πιο λαμπερά, λεία και απαλά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις πολύ καλά σε ένα μπολ ένα κουταλάκι αλόης βέρα μαζί με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Η μάσκα είναι έτοιμη. Άπλωσέ τη από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Βάλε ένα σκουφάκι και τύλιξε αν χρειαστεί και με μία πετσέτα. Το επόμενο πρωί ξέβγαλε πολύ καλά! Μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα.