DIY 2 σε 1: Φτιάξε μόνη σου το τέλειο προϊόν για μάγουλα και χείλη

DIY 2 σε 1: Φτιάξε μόνη σου το τέλειο προϊόν για μάγουλα και χείλη

Αν μας διαβάζεις συχνά, τότε θα ξέρεις πως μέσα από αυτή τη στήλη σου προτείνουμε κάθε φορά DIY beauty προϊόντα, που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι με φυσικά υλικά που μπορεί ακόμη να υπάρχουν και στο ντουλάπι της κουζίνας σου.

Αυτό το εκπληκτικό lip-gloss με cranberries που θα δεις σήμερα είναι κατάλληλο για σένα που θες να δώσεις μία λάμψη τόσο στα χείλη σου, όσο και στα μάγουλα σου. Ενα 2 σε 1 προϊόν λοιπόν, για σένα για να το έχεις κάθε στιγμή μαζί σου.

Αν δεν χρησιμοποιείς make up και δεν βάφεσαι πολύ συχνά ή χρησιμοποιείς μόνο μάσκαρα, lip-gloss και ρουζ, τότε βρήκες τον φύλακα άγγελο σου.

Cheek Stain Lip Gloss 3

Να τι θα χρειαστείς:
2 κ.σ λάδι καρύδας
1-2 κ.γ shea butter (βούτυρο καριτέ)
½ κ.γ μελισσοκέρι
1 κ.σ σκόνη από cranberries
½ κ.γ σκόνη από παντζάρι

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και θα χρειαστείς ελάχιστο χρόνο για να το φτιάξεις. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνεις το λάδι καρύδας. Προσθέτεις τη σκόνη cranberry και πανταζριού και ανακατεύεις. Τα αφήνεις για 30-60 λεπτά.

Όταν αρχίσεις να προσθέτεις το μελισσοκέρι ξεκίνα να ζεσταίνεις ξανά το λάδι καρύδας και ρίξε το μελισσοκέρι μέχρι να λιώσει τελείως.

Άφησε το μέχρι να κρυώσει λίγο και να είναι χλιαρό. Στη συνέχεια σουρώνεις το ζεστό λάδι και το ανακατεύεις με το βούτυρο καριτέ. Άφησε το στην άκρη μέχρι να κρυώσει. Όσο το μείγμα θα κρυώνει θα αρχίζει να διαχωρίζεται λιγάκι. Μην αγχωθείς όμως, απλά ανάκατεψε το και θα επανέλθει στην κανονική οτυ κατάσταση. Όταν στερεοποιηθεί πλήρως μπορείς να το μεταφέρεις σε ένα βαζάκι με καπάκι και να το διατηρείς σε δροσερό μέρος.