Θέλεις μόνο ένα υλικό από την κουζίνα σου για να φτιάξεις το δικό σου καθαριστικό χεριών

Θέλεις μόνο ένα υλικό από την κουζίνα σου για να φτιάξεις το δικό σου καθαριστικό χεριών

Θα το βρεις σίγουρα στα ντουλάπια σου

Ο καιρός είναι αρκετά περίεργος το τελευταίο διάστημα και η αλήθεια είναι πως δεν τον λες, ούτε καλοκαίρι πια, ούτε φθινόπωρο. Ωστόσο οι όποιες επιπτώσεις του έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται εμφανείς κυρίως στο δέρμα μας. Και επειδή εκτός από το πρόσωπο μας χρειάζονται και τα χέρια μας την απαραίτητη φροντίδα, βρήκαμε μία υπέροχη diy συνταγή για εσένα.

Το συγκεκριμένο καθαριστικό χεριών λοιπόν, εκτός του ότι θα βοηθήσει στη θρέψη και φροντίδα των χεριών σου, είναι πολύ καλό όσον αφορά στους δύσκολους λεκέδες. Πόσες φορές για παράδειγμα δεν έχεις λερωθεί με μελάνι όταν έγραφες κάτι και δεν βγήκε με τίποτα όταν έπλυνες τα χέρια σου; Πόσες φορές δεν έχει τύχει να λερωθείς με τη μάσκαρα σου τη στιγμή που τη χρησιμοποιείς.

Ένα υλικό που έχεις στο ντουλάπι του σπιτιού σου είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να φτιάξεις το καθαριστικό σου. Η ζάχαρη λοιπόν, είναι αυτή που θα σε σώσει στις δύσκολες στιγμές σου και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν περίμενες να ακούσεις. Ανακάτεψε λοιπόν λίγη ζάχαρη με λίγο λάδι της αρεσκείας σου (ελαιόλαδο, καρύδας κ.ο.κ) και πλύνε τα χέρια σου κάνοντας παράλληλα μασάζ.

Και τους λεκέδες θα βγάλεις και scrub θα κάνεις στα χέρια σου :)