Αποθέωσε την εμφάνισή σου με εντυπωσιακά χτενίσματα για να λάμψεις τις ημέρες των γιορτών

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αποθέωσε την εμφάνισή σου με εντυπωσιακά χτενίσματα για να λάμψεις τις ημέρες των γιορτών

Όσο πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών, τόσο περισσότερο αγχώνεσαι για την εμφάνισή σου στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ειδικά τα μαλλιά, όλες ξέρουμε πως είναι το Α και το Ω για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ακόμα και το πιο ακριβό, μεγαλοπρεπές outfit δεν έχει καμία...τύχη αν δεν το υποστηρίξεις με το κατάλληλο hairtstyling. Μην αγχώνεσαι όμως!

Tο Queen συμβουλεύτηκε την hairstylist & color expert Αθηνά Τζάνετ Κορώση ώστε να μην χρειαστείς περαιτέρω αναζήτηση. Οι ιδέες που θα επιλέξεις βρίσκονται εδώ. Αρκεί να αποφασίσεις εσύ ποια σου ταιριάζει καλύτερα.

Έχουμε και λέμε...

  • Υπέροχες αλογοουρές συνοδευόμενες με ιδιαίτερα αξεσουάρ, κορδέλες κρίκους και στολίδια θα δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στα χτενίσματα σου.
  • Αν έχεις καρέ μαλλιά μπορείς να φιξάρεις και να αναδείξεις τις άκρες τους με λεπτομέρειες χρώματος λίγο πιο ανοιχτό ή να δώσεις μια ιδιαίτερη τροπή στη φράντζα σου
  • Οι girly μπούκλες αποτελούν μία εντυπωσιακή επιλογή για να κλέψεις τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν
  • Αν δεν έχεις πολύ χρόνο να αφιερώσετε σε κομμωτήριο και styling oι slick κοτσίδες κυριολεκτικά θα…σας σώσουν! Φέτος κυριαρχούν και δίνουν ιδιαίτερη κλάση στις εμφανίσεις σας.
  • Για μία πιο ροκ εμφάνιση σε ολόισια η ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά 2 μικρούς κότσους δεμένους σε σχήμα κώνου στην κορώνα του κεφαλιού.
Athina Photo

Hairstylist & color expert Αθηνά Τζάνετ Κορώση